Yra daug garsių moterų, kurios sąmoningai nusprendė netekėti ir gyvena gyvenimą, apie kurį mes galime tik pasvajoti. Dėl šių ir kitų priežasčių šios netekėjusios moterys gyvena arba gyveno vienos, nejusdamos poreikio šalimais turėti sutuoktinį, rašoma kiwireport.com.

Charlize Theron

Sunku patikėti, kad viena gražiausių pasaulio moterų niekada nebuvo ištekėjusi. 2011 metais Charlize Theron Piersui Morganui sakė: „Santuoka man niekada nebuvo svarbus dalykas. Nežinau tiksliai, kodėl taip yra. Tikrai noriu užmegzti ilgalaikius santykius. Ir esu turėjusi ilgalaikių santykių. Man nesvarbi pati ceremonija, bet matau, kad ji yra svarbi kitiems žmonėms". Du „Oskarus" pelniusi aktorė augina du įdukrą, vardu August, ir įsūnį Jacksoną.

Anna Kurnikova

Anna Kurnikova

Sunku patikėti, kad niekas nenusitempė prie altoriaus teniso žvaigždės ir rusų modelio Annos Kurnikovos. Mes žinome, kad ji milijoną metų draugavo su Enrique Iglesias ir nėra abejonių, kad kažkuriuo momentu jis būtų norėjęs ją „užrakinti". Tačiau pora nesivaikė melagingų pranešimų apie jų vestuves ir 2013 metais Enrique patvirtino: „Niekada nemaniau, kad santuoka kažką pakeistų. Galbūt taip yra dėl to, kad mano tėvai buvo išsiskyrę, bet aš nemanau, kad kažką galėtum mylėti stipriau dėl kažkokio popieriaus. Mūsų laikais nėra tabu turėti vaikų ir gyventi nesusituokus. Svarbiausia, kad būtum geras tėvas".

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis 15 metų pragyveno su Johny Deppu, bet kaip ir kitos kelios auksinės poros, jie buvo nusprendę nesituokti. 2004 metais prancūzų dainininkė „The Sunday Times" sakė: „Mes niekada nesakėme, kad nenorime susituokti. Tačiau vestuvės mums nekelia nei priešiškumo, nei džiaugsmo. Žinote, galbūt vieną dieną tai padarysime dėl vaikų. Tačiau mus sieja daugiau negu santuoka – mes turime du vaikus. Iš esmės mums jos nebereikia".

Kylie Minogue


Kylie Minogue artimiausiu metu neketina ištekėti ir net nenorėtų to daryti. Popmuzikos žvaigždė vieną dieną norėtų susilaukti vaikų, bet „Sunday Times Style" sakė, kad „santuoka jos sąraše užima žemesnę poziciją". „Man reikia žinoti, kad galiu išeiti iš šio kambario. Man būtina žinoti, kad turiu laisvės ir erdvės. Kitiems žmonėms yra svarbu pajusti šiuos stiprius pamatus, bet aš veikiausiai esu kitokios prigimties", - atskleidė Kylie. Kurį laiką buvo panašu, kad K. Minogue papildys ištekėjusių moterų gretas, bet 2017 metais ji nutraukė sužadėtuves su Joshua Sasse'u ir grįžo prie vienišės gyvenimo.

Kourtney Kardashian

Cosmopolitan vakarėlis

Nors Kourtney iš viso Kardashianų klano atrodo tradiciškiausia, santuokai jos gyvenime vietos nėra. Trijų vaikų motina 10 metų tai gyvendavo tai išsiskirdavo su Scottu Disicku, bet pora niekada nebuvo susituokusi.

Kai žurnalas „Cosmopolitan" pasiteiravo, kodėl jie niekada nežengė prie altoriaus, Kourtney atsakė „Aš ir Scottas per tuos metus daug kartų apie tai kalbėjome. Tačiau niekada nebūdavo tam palankių aplinkybių. Nemanau, kad būtume kėlę dideles vestuves". Net ir pasukę skirtingais keliais ir turėdami kitas antrąsias puses jie savo nuomonės nekeičia, o žinoma moteris neseniai dar kartą pabrėžė, kad santuoka gyvenime nėra svarbi.

Tyra Banks


Kalbant apie Tyrą Banks nejučia peršasi mintis, kad ji niekada nebuvo ištekėjusi, nes... yra tiesiog deivė, negalinti rasti jai prilygstančio vyro.

Supermodelis per Wendy Williams pokalbių laidą sakė, kad „nereikia nešioti ant piršto žiedo, kad pasakytum, jog „aš tave myliu". Su ilgalaikiu partneriu Eriku Asla T. Banks augina sūnų Yorką, tačiau apie santuoką niekada nebuvo net kalbos, o neseniai pasklido gandai apie jų skyrybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)