Kardio pratimai, vaikščiojimas ir įtūpstai: svarbu keisti fizinės veiklos pobūdį

„Man tikrai patinka joga ir bėgimas, tačiau mano atveju daugiau naudos iš senų gerų pratimų, kurių mane išmokė asmeninis treneris Radu, padėjęs kurti mano treniruočių filmukus. Dabar dirbu su kitu treneriu, jis tris kartus ateina pas mane į namus. Darome prisitraukimų, įtūpstų, pratimų su svareliais. Po gimdymo ir visai neseniai prieš leisdamasi į savo knygos pristatymo turą rinkausi kiek nuosaikesnį fizinį krūvį. Dabar vėl intensyviau sportuoju. Savaitgaliais mėgstu važinėti dviračiu ir stengiuosi daug vaikščioti", – teigia C. Crawford.

Dienos pradžiai – tirštasis kokteilis

„Prieš pradėdama dieną, visada namuose pasigaminu tirštąjį kokteilį iš špinatų, migdolų pieno, pusės banano, baltymų miltelių, grynos kakavos ir šviežios mėtos", – geros dienos pradžios receptą pateikia žavi moteris.

Atsipalaidavimui – meditacija ir pirties malonumai

„Neseniai su visa šeima namuose susiorganizavome meditacijos pamokų. Reguliariai tuo neužsiimu, tačiau buvo visai smagu išmokti šio to naujo, kas gali būti naudinga mano gerai savijautai. Tai tarsi dar vienas naujas būdas veiksmingai atsipalaiduoti, kai to labiausiai reikia. Kaip ten bebūtų, mano mėgstamiausias atsipalaidavimo būdas yra infraraudonųjų spindulių pirtis. 30 minučių joje su gera knyga, ir aš jaučiuosi kaip naujai gimusi", – kokybiško atsipalaidavimo paslaptimis dalijasi supermodelis.

Apsauga nuo saulės – visur ir visada

Tik vienos linijos kosmetiką naudoju nuo tada, kai buvo sukako 30 metų. Mokslų daktaras Jeanas Louisas Sebagh nuolat pasirūpina, kad jos sudėtis būtų atnaujinta pagal naujausius pasiekimus grožio ir medicinos srityse. Kartą per mėnesį mėgstu pasilepinti Holivudo grožio specialistės Cristinos Radu atliekama veido šveitimo procedūra. Bet svarbiausias dalykas, mano nuomone, yra apsauga nuo saulės. Mano oda pakankamai jautri, greitai nudega saulėje, tad apsaugos priemonės nuo saulės visada po ranka. Paplūdimyje neišsiverčiu be skrybėlės ir didžiulio paplūdimio skėčio", – sako C. Crawford.

Rūpestis plaukais – radus laisvesnę akimirką

„Man labai patinka vienu metu daryti kelis dalykus, taip taupau laiką ir pasiekiu maksimalių rezultatų. Pavyzdžiui, stengiuosi suderinti grožio ritualus ir sportą. Tarkim žinau, kad po treniruotės teks plaukti galvą, tad prieš sportuodama užsitepu plaukų kaukę. Vienu šūviu nušaunu du zuikius", – apie laiko taupymą kalbėjo C. Crawford.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)