Kaip rašoma svetainėje thesun.co.uk, 39 metų televizijos laidų įžymybę ir modelį Katie Price vėl apsėdo mintis, kad nedidelis patempimas ar pakėlimas galėtų atitraukti nuo vis persekiojančių bėdų.

Tokius planus ji rezga nepaisydama perspėjimo apie labai realią rimtos infekcijos riziką. Galimą nesėkmę nesunku nuspėti sprendžiant kad ir iš komplikacijų, kurių nepavyko išvengti po dviejų pastarųjų krūtų didinimo operacijų.

Vadinasi, net žinodama apie tykančius pavojus ir galėdama rinktis psichologinę terapiją arba chirurginę operaciją, „Taip“ moteris taria pastarajam variantui, nes jis garantuoja greitus rezultatus.

Rugpjūčio mėnesį viešumon iškilusi žinia apie metus užsitęsusį sutuoktinio romaną su samdoma aukle užklupo žvaigždę it perkūnas iš giedro dangaus. Sukrėsta iki širdies gelmių ji prisiekė skirtis.

K. Price teko patirti ir serialo „Meilės sala“ žvaigždės Ch. Hughesu‘o pažeminimą. Taip nutiko tada, kai ji atsisakė nusiųsti jam apie flirtą bylojančių žinučių, kuriomis jis galėtų pasipuikuoti socialiniuose tinkluose.

Birželio mėnesį savo „Twitter“ paskyroje K. Price paskelbė nuotrauką, atskleidžiančią pirmosios veido odos patempimo operacijos rezultatus.

„Žinau, kad visi galvojate, jog išprotėjau. Gal ir išprotėjau, bet senti nenoriu“, – parašė moteris.

Verta prisiminti, kad kiek anksčiau laidoje „Loose Women“ K. Price pati prisipažino, kad dvylikametis jos sūnus Junioras anaiptol nėra tolesnių jos chirurginių procedūrų šalininkas.

„Jis pasakė: „Mama, tavo antakiai netikri ir blakstienos netikros, lūpos taip pat „padarytos“, kaip ir nosis bei dantys“, – prisiminė tada K. Price.

Prisipažinusi, kad sūnus nuoširdžiai nesupranta, kuriems galams „prigrūsti“ veidą viso to šlamšto, modelis net išsakė pasiryžimą daugiau operacijų nesidaryti. „Juk jis vis dėlto teisus“, – pasakė ji tada.

Pirmai krūtų koregavimo operacijai K. Price ryžosi 1998 metais. Tada jau buvo tik 19 metų.

Nuo to laiko ji pasidarė dar septynias krūtų didinimo ir koregavimo operacijas, išsioperavo nosį, nusisiurbė riebalus, be to, nevengia odos užpildų ir botulino toksino injekcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)