1. Olivia Munn


Olivia Munn savo išpuoselėtus antakius prižiūri šiek tiek kitaip, negu daugelis numanytų. Ji turi sutrikimą, vadinamą tricholomanija, kuri verčia ją pešioti savo antakių plaukelius.

2. Victoria Beckham


Buvusi „Spice Girls" narė ir futbolo žvaigždės Davido Beckhamo žmona, norėdama turėti švelnią odą, tepa rankas ir pėdas drėkinamuoju kremu, o tada apmauna jas kojinėmis.

3. Teri Hatcher


„The Desperate Housewives" („Nusivylusių namų šeimininkių") žvaigždė praktikuoja raudonojo vyno vonias – tai yra viena iš daugelio jos grožio paslapčių, kovojant su senėjimu.

4. Eminem


Šis Detroito reperis, nakvodamas viešbučiuose, naktimis aklinai uždengia savo kambario langus, kad galėtų miegoti visiškoje tamsoje.

5. Sandra Bullock

Sandra Bullock 2016

Jeigu norite turėti tokią dailią ir švytinčią odą kaip aktorė Sandra Bullock, išduosime jums vieną mėgstamiausių jos triukų: savo veidą ji tepa kremu nuo hemorojaus.

6. Cameron Diaz

.

Kai užeina kompulsinio – obsesinio sutrikimo priepuolis, Cameron Diaz kiekvienas duris, pro kurias eina, būtinai turi atidaryti savo akūnėmis.

7. Lady Gaga

Lady Gaga

Jeigu manėte, kad sceninis Lady Gagos numeris, kurio metu ji pasirodo iš milžiniško kiaušinio, buvo keistas, tai palaukite, kol išgirsite sekantį dalyką. Dainininkė pasiliko šį kiaušinį ir dabar jo viduje medituoja.

8. Simonas Cowellas

Simon Cowell

Populiarusis Amerikos televizijos nenaudėlis keistu būdu puoselėja ryšį su savo vaikyste: kiekvieną dieną jis stengiasi įsiropšti į medį.

9. Jessica Simpson

Jessica Simpson

Jessica Simpson niekada nerūkė, bet tai nesutrukdė jai priprasti prie kramtomosios gumos su nikotinu, kurią žmonės paprastai kramto tam, kad atsikratytų priklausomybės nuo cigarečių.

10. Demi Moore


Aktorė Demi Moore praktikuoja dar vieną keistą geros savijautos metodą – ji leidžia dėlėms siurbti jos kraują, kad šie sutvėrimai detoksikuotų jos organizmą.

11. Catherine Zeta-Jones


Catherine Zeta – Jones dantis valo trintomis braškėmis. Ji tvirtina, kad tai padeda išsaugoti baltą dantų spalvą, bet mes abejojame, ar toks būdas apsaugo nuo dantų ėduonies.

12. Katy Perry

Katy Perry

Kalbant apie dantų ėduonį, Katy Perry jo taip bijo, jog visur nešiojasi 20 dantų šepetukų, kad galėtų išsivalyti dantis šešis kartus per dieną. Kyla klausimas, kodėl jai reikia dvidešimties...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)