35-erių metų karališkosios šeimos atstovė, kurios viešumoje niekas nematė nuo rugpjūčio 30 dienos, kartu su princu Williamu dalyvavo Bakingamo rūmų renginyje, skirtame darbuotojams, kurie dirba su psichikos sveikatos sutrikimų turinčiais ligoniais.

Anksčiau dalyvauti renginiuose ir atlikti savo pareigų ji negalėjo dėl nėščiosiosioms būdingo rytinio pykinimo. Su tuo ji jau buvo susidūrusi ir kuomet laukėsi princo Georgeo bei princesės Charlottės.

Nors rūmai kol kas tvirtina, jog kunigaikštienė vis dar jaučia pykinimą ir silpnumą, jos būklė gerėja.

Vakaro svečiai pažymėjo, jog matyti K. MIddleton renginyje buvo ypač malonu. Ji ne tik pasveikino visus susirinkusiuosius, tačiau ir mielai šnekučiavosi, dalijosi savo pastebėjimais.

Šio karališkosios šeimos atstovės pasirodymo viešumoje britai itin laukė, mat Didžiosios Britanijos gyventojų itin mėgstama kunigaikštienė ilgai nedalyvavo renginiuose, o apie jos būklę nėštumo pradžioje buvo žinoma labai mažai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)