Nors šie meilės paukšteliai vienas kitam yra labai meilūs ir naudoja daug fizinio kontakto, jų elgesys viešumoje visiškai neprimena Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės įpročių. Pasirodo, kad skirtumai tarp šių porų kūno kalbos turi vieną priežastį, rašo dailymail.co.uk.

Kūno kalbos ekspertas Robinas Kermode`as teigia, kad Williamas ir Kate „nejaučia poreikio įrodyti savo meilę“, be to, jie vadovaujasi karalienės pavyzdžiu.

Jie akivaizdžiai myli vienas kitą ir šiuo metu laukiasi trečiojo vaiko, bet R. Kermode`as pažymi, kad Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė retai viešumoje būna susikabinę už rankų – tam yra viena netikėta priežastis.

„Kai kurios viešos figūros tyčia susikimba už rankų, kad parodytų, jog jų santykiai yra rimti, tačiau princui Williamui ir Kate nėra reikalo tai daryti“, – sakė jis.

Meghan Markle ir princas Harry

Ekspertas paaiškino, kad 2011 metais susituokę Williamas ir Kate vadovaujasi karalienės elgesiu.
„Karalienė retai viešumoje būna susikibusi už rankų su savo vyru ir tai, regis, yra nerašytinis precedentas ir kitoms karališkosios šeimos poroms“, – pažymi R. Kermode`as.

„Visiems akivaizdu, kad Williamas ir Kate yra emociškai artimi. Jie nejaučia poreikio įrodyti savo meilę – ypač per oficialius valstybinius renginius“.

„Jie yra tvirta, nepriklausoma pora, ir nors jie visuomet yra dėmesio centre, jie nejaučia poreikio „demonstruoti“ savo jausmus visam pasauliui“.

Princas Harry šiandien pirmą kartą pasirodė viešai, kai grįžo iš parasportinių žaidynių „Invictus Games“ Toronte, kur pirmą kartą oficialiai pasirodė su savo mergina Meghan Markle.

Princas Williamas ir Kate Middleton

33 metų princas šiandien kartu su Didžiosios Britanijos gynybos sekretoriumi kariams sakė, kad spręsti psichinės sveikatos problemas yra tiek pat svarbu, kaip ir mokytis naujų kovos įgūdžių.

Buvęs kariuomenės kapitonas ir seras Michaelas Fallonas siekia parodyti, kad psichologinis karių pasiruošimas yra ne ką mažiau svarbus negu fizinis pasirengimas. Jis pridūrė, kad kareiviai turėtų pasitelkti psichologiją kaip ir sportininkai, siekiantys maksimaliai pagerinti savo rezultatus.

Princas Harry pradeda naują bendradarbiavimo projektą, kuriuo siekiama pagerinti dabartinių ir buvusių karių psichologinę būklę.

Karališkasis Kembridžo kunigaikščio, kunigaikštienės ir princo Harry fondas teiks patarimus ir išteklius šalies Gynybos ministerijai, kad pagerintų karių paruošimą ir švietimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)