"Majamio paplūdimys man - energija, šypsenos ir šokiai", - prie vaizdo įrašą, kurį patalpino socialiniame tinkle "Instagram" parašė įspūdingą figūrą puoselėjantis 50-metis Gianluca.

Miami beach for me is energy , smile and dance..💙 #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Oct 1, 2017 at 12:18pm PDT

Verslininkas išgarsėjo tame pačiame socialiniame tinkle, kai su tuometine mylimąja ėmė publikuoti seksualius savo šokius egzotiškiausiuose pasaulio kampeliuose. Taip jo gerbėjų gretos, laukiančių vis naujų šokių, žaibiškai padidėjo iki 11 milijonų vien "Instagram" tinkle.

Dar visai neseniai milijonai viso pasaulio merginų viešai džiūgavo: šokančiu milijonieriumi pramintas verslininkas bei drauge su juo išgarsėjusi ir kai kur spaudoje jo sužadėtine pristatinėta Giorgia Gabriele pasuko skirtingais keliais. Tačiau džiūgauti gerbėjoms teko neilgai - 50-tmetis vyras jau viešai meilę išpažįsta kitai gražuolei - Mis Kolumbija anksčiau karūnuotai Ariadnai Gutierrez.

G. Vacchi gyvenimas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)