Reperiui pareikšti kaltinimai antro laipsnio išprievartavimu, jis suimtas.

Pranešama, jog 42 metų atlikėjas moterį užpuolė savo turo autobuse.

TMZ.com šaltinių teigimu, incidentas įvyko ankstų šeštadienio rytą Vašingtone, kur tuo metu reperis koncertavo. Moteris pareigūnams pranešė, jog ją išprievartavo Nelly.

Teigiama, kad paryčiais pagalbos telefonu paskambino moteris, kuri teigė, jog ją išprievartavo vyras, gerai žinomas kaip reperis Nelly. Taip pat ji nurodė galimo nusikaltimo vietą - ji buvo šalia koncertų salės, kurioje tą vakarą koncertavo reperis.

Pareigūnai skubiai nuvyko ten ir reperį sulaikė.

Kiek vėliau atlikėjo advokatas išplatino pranešimą: „Nelly yra visiškai išgalvoto kaltinimo auka. Mūsų žiniomis, moteris Nelly apkaltino išprievartavimu vedama godumo. Esu tikras, kad kai įvykis bus ištirtas, kaltinimai bus panaikinti. Nelly pasiruošęs bendradarbiauti tiriant įvykį, kad būtų vėl grąžinta jo reputacija“.

Tai, jog išprievartavo moterį paneigė ir pats Nelly.

Vienas populiariausių pasaulio repo, hiphopo muzikos atstovų Nelly pirmą kartą turėtų surengti šou Lietuvoje. Koncertas planuojamas spalio 25–ąją Vilniuje, „Compensa“ koncertų salėje.

Cornellas Iralas Haynesas jaunesnysis, visame pasaulyje žinomas Nelly vardu savo solinę karjerą pradėjo 2000 metais ir ji startavo su tokiu pasisekimu, kurios daugelis atlikėjų galėjo tik pavydėti. Išleidęs savo debiutinį albumą „Country Grammar“ Nelly kaip mat užkariavo JAV radijo stočių topų pozicijas, o jo albumo pardavimai pasiekė milžiniškas apsukas, kurios pasiekė net pusdevinto milijono kopijų. Ne ką mažesnio pasisekimo sulaukė ir karjeros laiptais sparčiai kylančio JAV reperio antrasis albumas pavadinimu „Nellyville“.

Šiame albume įrašyti hitai „Hot in Here“ bei „Dillema“ žaibiškai išplito po viso pasaulio radijo stotis, o netrukus buvo nominuoti ir prestižiniuose JAV „Grammy“ bei „Billboard“ muzikos apdovanojimuose. Nelly sėkmingai tęsė savo solo karjerą įrašydamas ne vieną pasisekimo sulaukusį kūrinį su kitais žymiais JAV atlikėjais, tokiais kaip Kelly Rowland, Justinu Timberlake‘u, Janet Jackson, Murphy Lee ir kitais.

Išskirtiniu stiliumi pasižymintis Nelly aktyvia kūrybine veikla užsiima jau trečią dešimtmetį, o jo gerbėjų galima rasti net atokiausiose pasaulio kampeliuose. Universalusis reperis yra ne tik atlikėjas, dainų tekstų autorius, bet ir save išbandęs aktoriaus, televizijos laidų teisėjo vaidmenyse, išleidęs prabangių moteriškų drabužių liniją „Apple Bottoms“, o taip pat buvo vienas iš NBA lygos klubų Šarlotės „Bobcats“ savininkų, kartu su visų laikų geriausiu pasaulio krepšininku laikomu Michaelu Jordanu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)