Smarkiai pasikeitusi muzikinio pasaulio žvaigždė galėjo be jokių skrupulų atsisakyti šitiek metų paprastai dėvimų beformių tunikų ir plačių suknelių. Jų vietą estrados divos garderobe dabar užima priglundantys siluetai.

A. Pugačiova nuo šiol nevengia nei juosmenį išryškinančių diržų, nei mini sijonų, rašoma svetainėje tecrussia.ru.

Reikia pasakyti, kad A. Pugačiova anaiptol nėra linkusi dalytis stebuklingo sulieknėjimo paslaptimis.

„Paprasčiausiai nevalgiau“, – tarstelėjo ji klausimą ta tema uždavusiems žurnalistams.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas

Drastiški figūros pokyčiai, savaime suprantama, akimirksniu paskatino įvairiausius gandus, kurių internete – visa galybė. Virtualiojoje erdvėje taip pat netrūksta teorijų, vienaip ar kitaip paaiškinančių popscenos žvaigždės išvaizdos permainas.

Buvo nurodomi net konkretūs skaičiai – teigiama, kad vos per kelis mėnesius A. Pugačiovai pavyko atsikratyti ne mažiau kaip 51–53 kilogramų. Aiškinant tokius stulbinančius rezultatus, dažniausiai griebtasi dviejų versijų – kad tai veikiausiai alinančių dietų arba riebalų nusiurbimo procedūrų pasekmė.

Pirmosios nuomonės šalininkams priskiriama auditorija galėjo neišvengti žaibiškai privisusių aferistų pinklių. Praėjus vos kelioms dienoms po sensaciją sukėlusio sulieknėjusios A. Pugačiovos pasirodymo, interneto svetainės ėmė lūžti nuo įvairiausio pobūdžio publikacijų, neva atskleidžiančių tikrąsias A. Pugačiovos sulieknėjimo paslaptis. Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad kas sykį buvo rašoma apie vis kitokias stebuklus žadančias metodikas: tai tvirtinama, kad A. Pugačiova išbraukė iš raciono absoliučiai viską, išskyrus agurkus ir jų sūrymą, tai aiškinama, kad tokių rezultatų pasiekė milžiniškais kiekiais vartodama aktyvuotąją anglį, tai tikinama, kad jai padėjo mistiniai vaizdo kursai su užkoduota pasąmoningai suvokiama žinute.

Ir vis dėlto kiekvienam racionaliai mąstančiam piliečiui, šiaip ar taip, turėtų būti aišku, kad net marinant save badu staigiai numesti šitiek svorio visiškai neįmanoma. Ką jau kalbėti apie katastrofišką poveikį sveikatai, kuria primadona, tisą sakant, tikrai negalėtų pasididžiuoti.

Tie, kurie tvirtino, kad sulieknėti panorusi A. Pugačiova savo vizijos įgyvendinimą patikėjo riebalų nusiurbimo operacijas, dar vadinamas liposakcija, atliekantiems specialistams, užsiminė, kad dainininkė veikiausiai kreipėsi į Rubliovkoje veikiančią kliniką, kurioje praktikuojamas ypatingas, eksperimentinis riebalų deginimo būdas – radijo bangomis atliekama liposakcija.

Šios sulieknėjimo versijos autoriai nepamiršo paminėti ir sumos, būtent – 5 mln. rublių (maždaug 74 tūkst. eurų), kurią A. Pugačiova neva paklojo už 10 seansų tokių procedūrų kursą. Vis dėlto ir ši teorija neatrodo labiau tikėtina nei ankstesnė, mat liposakcija jokiu būdu nėra atsikratyti antsvorio padedanti terapija. Ją atliekant pašalinami konkrečiose vietose susikaupę riebalai, bet tikėtis, kad pavyks atsisveikinti su daugiau nei 3–6 kilogramais (o nechirurginė, radijo bangų poveikiu pagrįsta liposakcija nežada nė tiek), tikrai neverta.

Svarstant grynai teoriškai, staigų A. Pugačiovos sulieknėjimą būtų galima paaiškinti ir skrandžio mažinimo reguliuojamąja juosta operacija. Tačiau ir šis variantas mažai tikėtinas: juk įstatant juostą taikoma bendroji anestezija, o ji A. Pugačiovai kelia nemenką riziką dėl su širdimi susijusių problemų. Galima tik priminti, kad kaip tik dėl šios priežasties žvaigždei pastaruoju metu tenka susilaikyti nuo plastinių operacijų, nors šiaip jau gana akivaizdu, kad keletą jų dainininkė tikrai pasidariusi.

Taigi, pagrindinės daugiausia diskusijų sukėlusios versijos, kaip matyti, atpuola. Ir vis dėlto – kokios gi metodikos poveikis galėjo būti toks efektyvus?

Iš tiesų viskas galėjo būti gerokai paprasčiau nei atrodo. Pamėginkime iš eilės aptarti keletą aspektų.

Visų pirma, kalbėti reikia tikrai ne apie 50 kilogramų. A. Pugačiova veikiausiai neteko ne daugiau kaip 20–30 kilogramų, o per metus, be to, laikantis dietos, tiek numesti tikrai įmanoma. Dieta, žinoma, taip pat negalėjo būti apsiribojimas vien agurkais. Tai veikiausiai kokia nors specialisto sudaryta individuali mitybos programa.

Su radijo bangomis atliekama liposakcija susijusios versijos visiškai atmesti veikiausiai nederėtų. Šios procedūros tikrai galėjo padėti A. Pugačiovai atsikratyti klubų ir talijos srityse susikaupusių riebalų. Beje, būtina paminėti, kad tai jokia ne eksperimentinė, o kuo įprasčiausia procedūra, atliekama daugelyje šalies klinikų.

Ir jos kaina anaiptol ne kosminė: visas procedūrų kursas atsieitų ne daugiau kaip 150–200 tūkst. rublių (2 200–2 900 eurų), nors, žinoma, toli gražu ne skurstanti dainininkė galėjo pakloti ir solidesnę sumą.

Prie primadonos veido taip pat veikiausiai pasidarbavo specialistai kosmetologai. Taikydami kokią nors pažangią šiuolaikinę metodiką jie galėjo pakoreguoti skruostų sritį ir patempti odą. Procedūros galėjo būti atliekamos pasitelkus tokius aparatus kaip „Ulthera System“ (naudojamas atliekant ultragarsinę odos patempimo procedūrą), suleidžiamus jauninančius užpildus (pavyzdžiui, pagal kompleksinę metodiką „Softlifting“ daromas jauninančias injekcijas) arba odos patempimo siūlais procedūras.

Būtina pasakyti, kad visi išvardyti metodai pasižymi minimaliai traumuojančiu poveikiu, nereikalauja bendrosios anestezijos, o efektyvumu mažai tenusileidžia plastinėms operacijoms.

Svarbus vaidmuo formuojant naują estrados primadonos įvaizdį, žinoma, teko ir stilistui. Jei atidžiau pažvelgsime į pastaruoju metu darytas A. Pugačiovos nuotraukas, netruksime pastebėti, kad drabužiais kuriamas amplua visada atitinka vieną ir tą pačią schemą: aukštakulniai, siauri, kojas aptempiantys džinsai arba tamprės ir ganėtinai laisva palaidinė, būtinai sujuosta diržu.

Šitaip dainininkės figūra matoma iš vieno ir to pateis ypač palankaus rakurso – susidaro reikiamas optinis efektas, todėl atrodo, kad A. Pugačiova tikrai gerokai sulieknėjo, be to, jos veidą visuomet puošia šypsena.

Juokavo, kad valgys tik grietinę

Neseniai žinomas Rusijos humoristas ir televizijos laidų vedėjas Maksimas Galkinas paviešino vaizdo įrašą, kuriame jo žmona Ala ir Laima Vaikulė prisipažįsta nusprendusios valgyti vien grietinę. Nuotaikingo įrašo dalyvės privertė nustebti ne vieną jų samprotavimus išgirdusį gerbėją.

Tiesa, L. Vaikulė jau seniai garsėja savo dietomis, tad visai gali būti, jog vasarą daug laiko drauge praleidusios atlikėjos dietų laikėsi drauge.

Nuotraukų albume - namas, kuriame vasarą Jūrmaloje ilsėjosi A. Pugačiova su šeima:

DELFI primena, kad stentavimas garsiajai atlikėjai atliktas ne pirmąkart. Prieš dešimtmetį jai taip pat sėkmingai buvo atstatyta kraujotaka. Tačiau po metų operaciją vėl teko kartoti ir pakeisti stentus naujais. 2010 m. Izraelyje šou pasaulio atstovei buvo atlikta sudėtinga širdies operacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)