Renginiui P. Jackson pasipuošė šviesia laisvai krentančia Vivienne Westwood suknele, tačiau visų akys krypo į tai, kad 19-metė nenaudojo nė lašo kosmetikos ir pasirodė neskustomis pažastimis, rašo „Harper's Bazaar“.

Teigiama, jog P. Jackson tokiu žingsniu siekė pasiųsti tam tikrą žinutę ir parodyti natūralų paauglišką grožį. Įprasta, kad daugelis garsenybių prieš renginius bent kelias valandas gaišta grožio procedūroms, o P. Jackson susirinkusius žmones pakerėjo natūralumu. Tiesa, ne visiems buvo priimtina matyti jauną moterį neskustomis pažastimis.

Neseniai duotame interviu žurnalui „Elle“, mergina teigė norinti paneigti nusistovėjusius grožio standartus ir įrodyti, kad veido nebūtina slėpti po storu dažų sluoksniu – natūralumas tik dar labiau puošia žmogų.

Dėl tos pačios priežasties M. Jacksono duktė neskuta ir pažasčių.

„Man patinka plaukai. Kai kurie mano, jog tai netinkama, verta pasišlykštėjimo, ypač kai nesiskuta merginos, tačiau plaukus turi visi žmonės. Tai natūralu, susitaikykit“, – interviu sakė P. Jackson.

Teigiama, jog toks jos požiūris sulaukė išties daug palaikymo bei teigiamų atsiliepimų, mat šiuolaikiniame, kupiname netikrumo ir tobulybių pasaulyje tai lyg gaivus oro gūsis.

Nuotraukų albumas:

P. Jackson anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)