Nors ji nepatikslino, prieš kiek laiko daryta fotografija, tačiau galima spėti, jog nuo tos akimirkos praėjo net keli dešimtmečiai. Nuotraukoje matyti Bruce'as Jenneris (jis dabar jau pasidaręs lyties keitimo operaciją ir virtęs moterimi Caitlyn Jenner) su Kris Jenner ir jos atžalomis iš pirmosios santuokos: Kim, Kourtney, Khloe bei Robu.

Ypač sunku atpažinti šiuo metu besilaukiančią ir gerokai sulieknėjusią Khloe Kardashian. Tačiau svarbiausia - akivaizdu, kad plastikos chirurgai pakeitė net visų trijų seserų veido bruožus.

Didžiulę darbo patirtį turintys plastikos chirurgai sako, jog Kim pokyčiai - išties akivaizdūs. Jai patobulinta nosis, padidinta krūtinė. Vėliau, ypač po nėštumų, garsi moteris neva darėsi ir riebalų nusiurbimą nuo klubų bei juosmens, pakelta plaukų linija, operuoti skruostikauliai. Taip pat gerokai padirbėta prie kone vizitine moters kortele tapusios jos sėdimosios.

Kourtney yra pasididinusi krūtinę, Khloe - veido patempimą ir, greičiausiai, pasikoregavusi nosies formą.

Mama Kris Jenner taip pat desperatiškai bando sustabdyti laiką pasitelkdama plastikos chirurgus ir spacialias grožio injekcijas.

Sunku pažinti ir Robą Kardashianą, mat jis šiuo metu gerokai papilnėjęs.

Štai nuotrauka, apie kurią kalbame:

Kardashianų šeima

O peržiūrėję nuotraukų albumą galite patys įvertinti garsiosios šeimynėlės narių pokyčius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)