Dar 2009 metais buvo pasklidusi žinia, jog moterys susituokė Švedijoje. Esą po kelionės jos grįžo su vienodais žiedais. Ši informacija tuomet nepasitvirtino.

Spalio penktąją pasirodžiusioje žinioje taip pat skelbiama, jog moterys susituokė Švedijoje. Šioje šalyje tos pačios lyties asmenų santuokos leidžiamos nuo 2009 metų. Po vestuvių moterys neva leidosi į kelionę: aplankė Stokholmą ir Taliną, rašoma svetainėje lenta.ru.

R. Litvinovos interesams atstovaujantis asmuo jokių komentarų apie įvykusią santuoką nepateikė.

Zemfira ir R. Litvinova dažnai vykdo bendrus projektus. Pavyzdžiui, 2014 metais dainininkė išleido oficialų dainos, kurios pavadinimas, išvertus iš rusų kalbos – „Gyventi tavo galvoje“, vaizdo klipą. Jį režisavo R. Litvinova.

Kiek anksčiau pagal R. Litvinovos režisūrinius sumanymus buvo sukurti tokių dainų kaip „Pasivaikščiojimas“, „Mes skylame“, „Manyje“ vaizdo klipai. Zemfira, savo ruožtu, sukūrė muziką keliems R. Litvinovos filmams.

Papildyta: režisierė R. Litvinova neigia šiuos gandus

R. Litvinovos atstovas paneigė tokias žinias, pasirodžiusias Rusijos žiniasklaidoje.

Jo tikinimu, režisierė ieškos būdų, kaip nubausto šią žinią paskleidusius asmenis, nes ši turi nepilnametę dukrą, kurią gali neigiamai paveikti tokios naujienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)