„Mano mama, sužinojusi, kada numatomos vestuvės, pasakė, kad negalės dalyvauti vestuvėse ir palaiminti mūsų. Šią dieną ji neteko savo tėvo, todėl švęsti negali“, – žurnalui „StarHit“ aiškino atlikėjas.
Jis paskelbė, kad kiek vėliau patikslins šventės datą ir vestuvės tikrai įvyks.
N. Baskovas, paklaustas, kada kitu žvilgsniu pažiūrėjo į Viktoriją, prisiminė seną istoriją: „Prisimenu tą vakarą, kai tarsi kitu žvilgsniu pažiūrėjau į Viką. Mes su ja vedėme vestuves, o aš paklausiau, ar ji nesutiktų su manimi pašokti. Ir šias tris šokio minutes pajaučiau šilumą ir ramybę.
Jos akys yra nerealios. Vakare ir ryte rašiau jai, klausiau, ką veikia. Supratau, kad turiu su ja bendrauti, girdėti jos balsą“.
Tiesa, daugelis šių santykių tikrumu netiki. Gausu nuomonių, kad modelis ir atlikėjas savo santykius sugalvojo dėl reklamos ir norėdami gauti daugiau užsakymų.
Prieš kurį laiką V. Lopyriova pasisakė, jog tokios nuomonės jos nejaudina. „Mes nenorime niekam nieko įrodyti ir mums vienodai, ar mūsų meile kas nors tiki. Mes tiesiog norime gyventi kartu. Žinote, yra tokia gera frazė, kuri galbūt nuskambės ir grubiai: atleiskite mums mūsų laimę ir praeikite pro šalį“.

С любимой ❤️ @lopyrevavika

Публикация от Николай Басков (@nikolaibaskov) Авг 21 2017 в 4:30 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)