„Good Morning Britain“ žiūrovai nustebę stebėjo kaip atlikėja M. Carey pirmadienio eteryje komentavo masinį šaudymą. Kadangi ji dažnai pasirodo Las Vegaso scenoje, vedėjai pasiūlė dainininkei išreikšti savo žmogišką poziciją ir pasidalinti mintimis.

Tiesa, 47 metų žinoma moteris kartu su Piersu Morganu ir Susanna Reid buvo suplanavusi interviu apie jos kalėdinius pasirodymus Londone ir Paryžiuje, tačiau tragedija, kuri įvyko „Route 91“ festivalyje netoli Mandalay Bay kazino, pakeitė ir laidos kūrėjų planus. Daugiau nei 400 žmonių buvo sužeista, o daugiau nei 50 žuvo, todėl nenuostabu, jog šįryt tai tapo labiausiai aptarinėjamu įvykiu.

Atlikėja viską komentavo būdama savo namuose Los Andžele. Iš pradžių ji pareiškė užuojautą visų žuvusiųjų ir nukentėjusiųjų šeimoms. „Manau, kad tai visų natūrali reakcija. Meldžiuosi už aukas. Ar jie sugavo šaulį?

Tai baisu. Dar kartą aš meldžiuosi už aukas ir tikiuosi, kad visa tai sustos kaip įmanoma greičiau. Žinote, jog praleidau daug laiko šiame mieste. Bet kur įvykstantys tokie dalykai yra didžiulė tragedija. Žmonės tiesiog atėjo pasiklausyti muzikos. Iš tikrųjų jie tiesiog išėjo vakare ir kažkas tokio nutinka. Tai šokiruoja“.

Tačiau nepaisant pareikštos užuojautos po šios laidos ITV žiūrovai socialiniuose tinkluose pradėjo dalintis pašaipiomis replikomis, koks iškreiptas buvo šis interviu. Daugeliui pasirodė keista, kodėl kalbėdama apie tokius tragiškus dalykus žvaigždė gulėjo ant sofos šalia kalėdinės eglutės.

„Laidoje kalbant gyvai apie šaudymus Las Vegase Mariah Carey guli ant sofos taip tarsi pozuotu fotografui. Ar ji reali?“, – klausė vienas internautas.

Spėliojama, kad keista atlikėjos poza duodant interviu privertė ir laidos vedėją nutraukti pokalbį.

„Žmonės miršta...Mariah Carey apgailestauja dėl to kol guli tarsi diva“, – negailėjo kritikos komentatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)