Žemiau yra kelios smagiausios citatos iš jos išskirtinio interviu.

Ji saugo visus savo garsiuosius kostiumus

„Jie turi būti laikomi tinkamoje temperatūroje, kad būtų apsaugota medžiaga. Neplanuoju jų kada nors apsirengti, visą gyvenimą svėriau 106 svarus (apie 48 kilogramus, red.), tačiau tokia nebeesu jau milijoną metų! Iš tikrųjų, į daugumą jų nebetelpu. Didelis skirtumas tarp 106 ir 126 svarų (apie 57 kilogramai, red.)“.

Ji kiekvieną dieną daro „lentos“ pratimą

„Pradėjau nuo 30 sekundžių ir maniau, kad numirsiu. Dabar darau nuo trijų iki penkių minučių!“

Ji turi vos vieną mados taisyklę

„Būk tuo, kas esi. Kai Sonny [Bono] ir aš pradėjome susitikinėti, mes vilkomės tokiais drabužiais, kuriais niekas nevilkėjo ir patekom į bėdą. Žmonės manė, kad mes esam keistuoliai. Kai ką nors išbandai pirmas, gauni bausmę“.

Ji dievina „Cher plaukų“ madą

„Tai puikus įvaizdis! Mačiau Kim [Kardashian West] taip atrodo. Pamaniau, kad puiku. Taip nešiojau plaukus nuo tada, kai buvau maža mergaitė. Dabar vėl į madą sugrįžo tokia šukuosena“.

Namuose ji vilki tampres ir sportinį kostiumą

„Esu tarsi valkata. Plaukus susuku į kuodą.“

Jos odos priežiūra

„Mano odos priežiūra labai eklektiška. Nesu prisirišusi prie vieno konkretaus produkto, turiu skirtingų, kurie man patinka. Turiu draugę, jos vardas Dr. Barbara Sturm, ji daro akių kremą ir veido prausiklį, kurie man patinka. Taip pat mėgstu „Jan Marini“ produktus. Taipogi turiu man patinkančių „Proactiv“ produktų.“

Savo stilių ji vadina „pamišusiu“

„Manau, taip yra todėl, kad Bobas [Mackie] ir aš niekada nieko nebijome ir paprasčiausiai elgiamės kaip pamišėliai.“

Jos mėgstamiausias įvaizdis buvo vienas rizikingiausių: 1986 metų Akademijos apdovanojimai

„Tai buvo tiesiog beprotiška, bet man tai patiko. Buvo tas milžiniškas juodas plunksnų „mohaukas“. Turiu omeny, man tas ansamblis labai patiko. Buvo gražu. Jeigu pamatytumėt tą drabužių komplektą gyvai, jis buvo tiesiog nuostabus.“

Nuotraukų albume - Cher anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)