Paaiškėjo, kad Hugho našlė gaus beveik 6 milijonų eurų vertės vilą Holivude bei kiek daugiau nei keturis milijonus eurų.

31-erių Crystal atiteks vila, kurią 91-erių velionis įsigijo 2013-aisiais.

Modelis, tekėdama už „Playboy“ įkūrėjo, pasirašė sutartį, kurioje buvo įvardyta, jog ji neturi teisės paveldėti jo daugiau nei 40 milijonų vertės palikimo, tad pasirodžiusi žinia, jog palikimo ji negaus, tačiau „ja bus pasirūpinta“, nelabai stebino.

Likęs velionio turtas bus padalytas keturiems jo vaikams bei kitiems artimiesiems.

Pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė 2011 metais. Ir nors aplinkinius visuomet trikdė 60-ies metų amžiaus skirtumas, Crystal ir Hugh nekreipė į tai dėmesio.

Tai buvo ne vienintelė H. Hefnerio santuoka. 1949 metais jis buvo vedęs Mildred Williams ir santuokoje pragyveno dešimtmetį. 1989 metais jis vedė „Playboy“ modelį Kimberly Conrad.

Velionis H. Hefneris buvo palaidotas slaptos ir privačios ceremonijos metu spalio pirmąją.

Kukliame atsisveikinime dalyvavo jo 4 vaikai, žmona Crystal Harris, keletas ilgamečių „Playboy“ darbuotojų. 91-erių žvaigždės kūnas buvo kremuotas, urna palaidota Los Andželo Westwood Village memorialiniame parke, šeštadienio vidurdienį. H. Hefnerio kripta – šalia legendinės Marilyn Monroe, jai iš kairės.

1992 metais pats H. Hefneris šią kriptą įsigijo už 75 tūkstančius JAV dolerių. Kol kas ant kriptos nėra Hugh vardo bei gimimo ir mirties datų, tačiau šalia padėtas gėlių vainikas.

H. Hefnerio gyvenimas – nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)