Viešumoje pastebėta Amanda dabar atrodo it kitas žmogus.

31-erių aktorė savo šlovės viršūnės metais buvo tapusi tikra žvaigžde. Daugeliui ji pažįstama iš filmų „Ko nori mergina“ ar „Mergina vaikino kelnėse“.

Pastaruoju metu iš viešumos dingusią praeityje garsią aktorė paparacai įamžino prekybos centre. Gerokai pakitusių formų moteris dėvėjo laisvai krentančius drabužius, rankose laikė pirkinių krepšius.

Amanda Bynes dabar:

Be makiažo viešumoje pasirodžiusi aktorė veidą dengė akiniais, kurie, tikėtina, tebuvo tik aksesuaras, o ne regėjimą gerinanti detalė.

Ir nors aktorė nebeprimena tos paauglės, kuri maudėsi šlovėje, šiuo metu ji atrodo kur kas sveikesnė nei pastaruosiu kelerius metus.

Pasibaigus šlovingiems metams, aktorė buvo gydoma nuo priklausomybės narkotikams. Užsienio žiniasklaida tikina, kad po gydymo ji blaiviai gyvena jau trejus metus.

Apie norą padaryti pertrauką aktorystėje, moteris pranešė viešai. Tiesa, kiek anksčiau šiais metais ji yra prabilusi ir apie norą grįžti į televiziją. Tai buvo pirmas interviu po ketverių metų pertraukos.

Amanda Bynes anksčiau:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)