Vis dėlto K. Kardashian anaiptol nenusiteikusi pamiršti, kas tada nutiko, ir taip lengvai jam atleisti.

Informaciją portalui TMZ.com perdavusių išsamiai su situacija susipažinusių šaltinių teigimu, K. Kardashian interesams Prancūzijoje atstovaujanti teisininkų grupė gavo laišką nuo Aomaro Ait Khedache. Jis, kaip manoma, ir buvo pagrindinis 2016 metų spalį įvykdyto brutalaus užpuolimo organizatorius.

Laiškas, anot šaltinio, rašytas ranka, prancūzų kalba, tačiau K. Kardashian įgaliotieji teisininkai pasirūpino jį išversti.

„Supratęs, kokias emocijas ir psichologinę žalą sukėlė mano veiksmai, nutariau tau parašyti, nors jokio atleidimo tikrai nesitikiu“, – rašoma atsiųstame laiške.

„Norėjau kreiptis į tave kaip žmogus ir pasakyti, kaip nuoširdžiai gailiuosi dėl to, ką padariau, ir kaip neišpasakytai mane sujaudino tavo ašaros“, – rašoma toliau.

Galima tik priminti, kad beveik prieš metus pistoletu priremtai K. Kardashian teko išgyventi tikrą košmarą, baiminantis, kad neišvengiamai bus išprievartauta. Per tada įvykdytą apiplėšimą buvo pavogta brangenybių už daugiau nei 10 mln. JAV dolerių (apie 8,6 mln. eurų).

Apie patirtą išmėginimą ji nutarė atvirai papasakoti visuomenei. A. Khedache tikina, kad širdį draskančius pasakojimus jam teko matyti viename iš Prancūzijos televizijos kanalų.

„Žinok, kad kaip įmanydamas apgailestauju dėl skausmo, kurį tenka kęsti tau, tavo vaikams, tavo vyrui ir artimiesiems“, – rašoma laiške.

Nors šie žodžiai gali atrodyti nuoširdūs, K. Kardashian, pasak informaciją perdavusių šaltinių, juos vadina lėkštais ir mano, kad artėjant teismui A. Khedache tiesiog mėgina apsimesti, kad jaučia sąžinės graužatį. Šitai iš dalies patvirtina ir ta aplinkybė, kad laiškas iš pradžių buvo nusiųstas teisėjui. Kaip tik jis ir perdavė jį K. Kardashian advokatams.

„Viliuosi, kad šis laiškas pamažu padės pamiršti sukrėtimą, kurį dėl mano kaltės tau teko patirti“, – rašo A. Khedache.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)