Kalbama, kad gražuole bus pasirūpinta, tačiau grynųjų ji negaus. Prieš vestuves, kurios įvyko dar 2012 metais, pora pasirašė sutartį, pagal kurią abu lieka su turtu, kurį įgijo dar iki santuokos. Našle tapusi seksualioji jo žmona vyro turto neįgijo.

Jau dabar yra aišku, kad Crystal niekada nebuvo įrašyta į žinomo vyro testamentą. 43 milijonus JAV dolerių siekiantis H. Hefnerio turtas atiteks Kalifornijos universitetui, keturiems jo vaikams ir kitiems artimiesiems.

A wonderful birthday #casablancanight #april9

Публикация от Hugh Hefner (@hughhefner) Апр 9 2015 в 8:00 PDT

Kartą moteris viešai sugėdino savo vyrą sakydama, kad jų santuoka tėra priedanga ir jie tesimylėjo vieną kartą, o lytinis jų aktas truko tik dvi sekundes.

"Man tiesiog visa tai nusibodo. Aš tiesiog pasakiau, kad viskas ir man jau to gana. Nebenorėjau mylėtis", - pasakojo ji.

With two bunnies on Easter 🐰🐰#ScrapbookSaturday #1979

Публикация от Hugh Hefner (@hughhefner) Июн 6 2015 в 5:34 PDT

Tiesa, 2011 metais pora buvo išsiskyrusi kai Crystal atšaukė sužadėtuves. Tačiau po metų jie vis dėlto apsisprendė būti kartu ir patvirtino šį savo sprendimą oficialiomis vestuvėmis. H. Hefneris pareiškė, kad nori likusį savo gyvenimą praleisti kartu su šia gražuole.

Ir nors aplinkinius visuomet trikdė 60-ies metų amžiaus skirtumas, Crystal ir Hugh nekreipė į tai dėmesio.

1949 metais jis buvo vedęs Mildred Williams ir santuokoje pragyveno dešimtmetį. 1989 metais jis vedė "Playboy" modelį Kimberly Conrad.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)