Britų leidinyje skelbiama, kad atlikėjas iš pradžių savo koncertus atšaukė dėl „paslaptingos ligos“. Kiek vėliau paaiškėjo, jog koncertus Robbie atšaukė dėl stuburo problemų.

43-ejų atlikėjas leidiniui „Daily Star“ teigė: „Sunkiausias dalykas, kuriant koncertus, buvo mano sveikata ir nugara. Turiu stuburo išvaržą ir tai kelia stresą“.

R. Williamsas kiek anksčiau yra kalbėjęs ir apie psichologines ligas: agorofobiją (atvirų erdvių baimė) ir depresiją.

„Turiu būti psichologiškai ir fiziškai stiprus, nes į mano koncertus ateina daugiau kaip milijonas žmonių. Negaliu to daryti su tokia nugara, bet privalau“, – yra kalbėjęs Robbie.

DELFI primena, jog Robbie su turo „Heavy Entertainment Show“ koncertu rugpjūčio viduryje lankėsi ir Lietuvoje. Vingio parke surengtame koncerte susirinko keli tūkstančiai Robbie muzikos gerbėjų, kurie kartu su garsiuoju britu vieną po kito traukė garsiausius jo hitus.

Koncerto Vilniuje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)