Tai, kad Kylie Jenner laukiasi, kaip manoma, savo naujojo draugo Traviso Scotto kūdikio, Kim sužinojo iš žiniasklaidos. Į šią žinią realybės šou žvaigždė sureagavo itin blogai. Du vaikus auginanti moteris prisipažino, kad iš pradžių tuo net negalėjo patikėti. Juk ji pati laukia gimstant trečiojo vaikelio, kurį jai ir jos vyrui Kaye Westui pagimdys surogatinė motina.

Gandai įsibėgėjo kai žiniasklaidoje pasirodė spėlionės, kad Kylie ir yra Kim vaikelio surogatinė motina, tačiau pačią K. Kardashian tai nustebino ir supykdė.

„Ji sureagavo neigiamai. Juk jie su Kanye tiek išgyveno norėdami pastoti ir dabar tai nutinka su jos jaunesne sesute. Kim apsiverkė. Jai prireikė nemažai laiko susitaikyti su šia žinia. Tai šokiravo visą šeimą.

Kylie yra tik dvidešimtmetė ir Scottą pažįsta vos keletą mėnesių. Tai paskutinis dalykas, kurio būtų galima tikėtis“, – pasakojo šeimai artimas šaltinis.

Tačiau kartu jis pridūrė, jog Kim nežada nusisukti nuo savo jaunesnės sesers. Ji palaikys Kylie visu šimtu procentų.

Spėjama, kad tiek Kylie dukrelė, tiek Kim surogatinės motinos nešiojama mergaitė turėtų gimti sausį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)