M. Markle dėvėjo džinsus ir marškinius, o princas Harry džinsus ir polo marškinėlius. Pora nevengė bendrauti ne tik vienas su kitu, tačiau ir su aplink jais sėdinčiais žiūrovais.

Viena iš žiūrovių, sėdėjusių už karališkosios porelės, Olivia Kornal žurnalistams vėliau pasakojo girdėjusi, kaip princas Harry savo mylimajai aiškino šių varžybų taisykles, kurios kiek skiriasi nuo įprastų teniso žaidimo taisyklių.

„Buvo nuostabu, tikrai nuostabu. Jie žiūrėjo žaidimą ir palaikė mano patėvį. Jie vis juokėsi, nes varžovai pažinojo vienas kitą, tad vienas kitą juokais erzino. Jie buvo nuostabūs, paklausė manęs, ar man patiko žaidimas ir už ką sergu“, – kalbėjo mergina.

Neseniai M. Markle prabilo apie princą Harry: „Galiu pasakyti, kad tai labai paprasta. Mes esame du žmonės, kurie yra labai laimingi ir įsimylėję.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)