50-metė vos prieš kelerius metus dar švytėjo ir spinduliavo jaunystę, tačiau dabar ji atrodo gerokai papilnėjusi ir pažymėta laiko ženklų.

Paparacų pričiupta Linda kaip įmanydama slėpėsi po saulės akiniais ir kepurėle su snapeliu. Akiviazdžiai pakitusią figūrą Linda dabar taip pat slepia po plačiais ir kūno linkius užgočiančiais drabužiais.

Dabar ji nė iš tolo nebeprimena to supermodelio, kuri už vieną fotosesiją uždirbdavo apie 10 tūkstančių JAV dolerių.

Linda Evangelista anksčiau ir dabar:

Kiek anksčiau leidiniui „Daily Mail“ Linda atviravo, kad jos kūno nedailino chirurgai ir ji yra pasiruošusi senti oriai ir natūraliai.

„Neseniai spaudoje buvo pasirodžiusi nuotrauka, kurioje aš esą buvau po veido patempimo procedūros. Aš buvau be makiažo. Buvo tikinama, kad man buvo atlikta kažkokia procedūra. Tai visiška nesąmonė“, – žiniasklaidai pasakojo Linda.

Linda Evangelista buvo žinoma kaip viena iš šešių garsiausių pasaulio modelių. Jos vardas buvo gretinamas kartu su Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford, Claudia Schiffer ir Kate Moss.

Penkios iš šešių vienos kartos supermodelių iki šiol gali didžiuotis lieknomis kūno linijomis.

Linda modelio karjerą pradėjo būdama šešiolikos.

Likusios šešetuko moterys, iki šiol išsaugojusios neblėstančią jaunystę:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)