Savo filmuotame siužete jis Kylie vadina kita Kim Kardashian ir sako, jog jei būtų jos motina, lieptų pasidaryti abortą.

„Būkime sąžiningi, Kylie ir Travis nebus ilgai kartu ir nebaigs ilgai ir laimingai. Jie turės vaikelį ir jie vargiai vienas kitą pažįsta. Tačiau tai puiku verslui. Dabar tai apie Kylie r jos vaikelį. Kūdikiai rūpinasi kūdikiais. Žinote, kad Kardashianų šou netrukus pasibaigs, tad Kylie tiesiog norėjo patekti į „Paaugles mamas“, – karčių žodžių šou pasaulio atstovei negailėjo tinklaraštininkas.

Jis taip pat pabrėžė, kad nesupranta poros mąstymo ir sprendimo susilaukti kūdikio. Tačau ši naujiena jam paaiškina, kodėl Kylie nebuvo kai iš Kardashianų buvo imamas interviu.

„Tai tiesiog liūdna. Aš nenoriu per daug apkalbėti Kylie, bet galiausiai aš manau, kad dvidešimtmetė ir tai, kas ji yra, bus puiki mama. Taip. Žinau, kad ji turi krūvą pinigų ir turbūt turės dvyliką auklių, bet vaikui reikia daugiau nei gerai apmokamų auklių. Vaikams reikia disciplinos, vedlio, o auklės to nepadarys. Širdis plyšta galvojant apie tą negimusį kūdikį“.

39-erių keturių vaikų tėvas taip pat retoriškai klausė, kaip tai galėjo nutikti jei K. Jenner vartojo kontraceptikus, nors pritarė, kad tai geras sprendimas verslui.

Mom-to-be @KylieJenner just posted this photo. Baby bump! She's due in February. 👼 PerezHilton.com/KylieJenner

Публикация от Perez Hilton (@theperezhilton) Сен 22 2017 в 5:02 PDT

DELFI primena, jog jaunesnioji Kardashianų klano atstovė dar prieš pusmetį susitikinėjo su reperiu Tyga ir visai neseniai pradėjusi susitikinėti su reperiu T. Scottu pranešė apie nėštumą.
Ši žina sukrėtė visą šou pasaulį. Daugelio nuomone, Kylie yra per jauna tapti motina ir per menkai pažįsta naująjį savo draugą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)