Moteris įsitikinusi, kad šou pasaulis ir su juo susijęs gyvenimo būdas pasmerkė poros santuoką amžiams. „Aš nestikėjau dalintis savo vyru. Negalėjau ilgiau taip gyventi. Buvo per daug įtampos ir aš nebegalėjau to išgyventi dar ilgiau.

Šis gyvenimo būdas, kurį propagavo jis, buvo labai sudėtingas. Rokenrolas nėra nuostabus“, – pasakojo ji „Jonesy and Amanda show“ laidoje.

Būdama vos 14 metų pirmąkart susipažinusi su garsenybe Priscilla dabar mano, jog jo gyvenimo būdas ir istorija nėra iki galo žinomi ar teisingai įsivaizduojami. „Aš gyvenu laikotarpiu kai jaučiuosi labiau pasitikinti savimi tarp žmonių. Manęs nuolatos taip daug klausinėja. Parašyta labai daug knygų, kurias aš varčiau. Tačiau tiesos ten nėra“.

Šiuo metu ji keliauja su turu, kurio metu šalyje pasakoja apie E. Presley gyvenimą, karjerą, kūrybą ir mirtį. Anot velionio atlikėjo buvusios žmonos, ji niekada nebūtų sau atleidusi jei mirtų anksčiau nei papsakotų pasauliui tiesą apie savo buvusį mylimąjį. 1977-aisiais iš gyvenimo perdozavus narkotikų pasitraukusi garsenybė paliko daug neatsakytų klausimų.

„Nenoriu išeiti iš šio pasaulio leisdama kitiems pasakoti mano istoriją“, – sakė ji.

Pora susituokė 1967 metais, tačiau dėl nesutarimų ir kenksmingo visai šeimai gyvenimo būdo išsiskyrė 1973 metais. Jiems gimė dukra Lisa-Marie Presley.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)