Virėja aktorės ir jos buvusio vyro Chriso Martino šeimai dirbo tuo metu, kai aktorė filmavosi 2008 metais pasirodžiusiame filme „Geležinis žmogus". K. McAloon teigia buvusi šokiruota, koks griežtas buvo sąrašas produktų, iš kurių jai leista gaminti.

„Mane informavo jos asistentai. Jie nieko nevalgo. Labai griežtai laikosi plano. Vengia cukraus. Tarsi velnias kryžiaus baidosi visko, kas saldu. Jokių pieno produktų. Tik daržovės", – sako ji.

„Kai pradėjau dirbti, labai stengiausi laikytis nurodymų, tačiau, kai pradėjau kiek eksperimentuoti, sulaukiau pastabos. Ir ji buvo labai maloni: „Maistas darosi skanesnis". Žinoma, kai valgai vien žolę, visa kita tampa labai gardu", – šypsosi virtuvės šefė.

K. McAloon dirbo ne tik šiai šeimai, bet ir modeliui Mirandai Kerr. Tai buvo tuo metu, kai modelis dar buvo aktoriaus Orlando Bloomo žmona. Virėja atskleidė, kad pora mėgdavusi jos ruošiamos lengvus troškinius su vištiena ar daržovėmis, kokosų pienu, lašiša, kinva ir vištienos salotas.

Virėja modeliui negailėjo gerų žodžių dėl sveikos mitybos – ji niekad neperlenkdavusi lazdos. Sveiki produktai sudarė 80 proc. raciono, o nesveiki – 20 proc.

Dar viena buvusi virėjos darbdavė – aktorė Courteney Cox. Aktorė mėgdavusi rengti vakarėlius, kurių metu tekdavo pamaitinti iki 50 žmonių. Virėja prisimena karta per skubėjimą į C. Cox koktelį vietoj tekilos įpylusi alyvuogių aliejaus.

Dar vienas nemalonus virėjos prisiminimas susijęs su Steveno Speilbergo ir jo žmonos Kate Capshaw virtuve. Ji netyčia peiliu nukirto kampą virtuvės stalviršio. K. McAloon prisimena puolusi į ašaras, nes bijojo, jog ją atleis, tačiau šeimai maistas labai patikęs ir viskas baigėsi gerai.

G. Paltrow ne kartą buvo kritikuojama dėl itin griežtos dietos, kurios laikosi ne tik pati, bet ir taip maitina savo vaikus.

„Visi iki vieno mano sutikti mitybos specialistai, gydytojai ir visi savo sveikata besirūpinantys žmonės sutinka, kad gliutenas tikras iššūkis organizmui, dažnas jo netoleruoja, jis sukelia stiprią alergiją", – 2013 metais pasirodžiusioje antroje knygoje teigia aktorė.

Dar didesnį ažiotažą sukėlė jos komentarai apie vaikus Apple ir Moses (jiems tada buvo atitinkamai aštuoneri ir šešeri), esą jie nevalgo angliavandenių, todėl lieka alkani.

„Kartais, kai mano šeima nevalgo makaronų, duonos ir tokių perdirbtų produktų kaip baltieji ryžiai, nuo stalo pakylame alkani. Atsisakius angliavandenių, tai neišvengiama", – sakė aktorė.

Naujus metus aktorė mėgsta pradėti išvalydama organizmą. Detoksikacinė programa itin griežta, jos metu privalu atsisakyti gliuteno, pieno produktų, kukurūzų, sojos, kofeino, alkoholio, pridėtinio cukraus, raudonos mėsos, vėžiagyvių ir baltųjų ryžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)