Pasirodo, Rihanna nė neslėpė savo pavardės, tik niekas to nepastebėjo. Pilnas 29-erių Rihannos vardas – Robyn Rihanna Fenty.

Scenoje ji prisistato tiesiog Rihanna, o pavardę Fenty ji naudoja kaip grožio produkcijos linijos pavadinimą.

Fenty – būtent taip vadinasi ne tik Rihannos vardu pažymėta kosmetikos linija, Fenty vadinosi ir jos drabužių linija, kurta kartu su „Puma“.

Rihanna Fenty x Fenty Beauty

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on Sep 8, 2017 at 1:27am PDT

Jos pavardė viešai naudojama jau nuo 2014-ųjų, tačiau iki šiol jos gerbėjai galvojo, jog tai tiesiog išgalvotas pavadinimas.

Paaiškėjus tiesai, „Twitter“ tinkle pradėjo lietis gerbėjų komentarai: „Likau šoke, kai sužinojau, kad Rihannos pavardė – Fenty! Ką?!“, „Fenty yra Rihannos pavardė. Aš blogiausias gerbėjas“, „Pasijaučiau kaip idiotas, kai sužinojau, kad Fenty – jos pavardė“.

Barbadose 1988 vasarį gimusi Rihanna turi du brolius Rorrey ir Rajadą. Šie broliai taip pat didžiuojasi Fenty pavarde.

Tačiau Rihanna turi ir dar dvi seseris bei brolį, kurių jos mama Monica susilaukė dar prieš susituokdama su Rihannos tėčiu Ronaldu Fenty.

Visą karjeros laikotarpį, nuo 2005 metų, Robyn Rihanna Fenty buvo žinoma savo viduriniuoju vardu Rihanna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)