Siekdama išlaikyti stangrią ir skaisčią odą T. Banks kasdien keliasi dar prieš penktą valandą ryto ir dieną pradeda stikline šildo vandens. Kiek vėliau ji atlieka specialią mankštą, kurioje gausu tempimo pratimų, namuose arba skuba į jogos užsiėmimus ar sporto salę. Dirbdama su asmeniniu treneriu keturiskart per savaitę ji vengia ilgų kardio treniruočių, tačiau pratimus atlieka su nedideliais svoriais tam, kad kūnas atrodytų stangrus.

„Aš jau seniai pripratau prie tokio savo gyvenimo ritmo ir, tiesą sakant, net neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip. Visada stengiuosi atsikelti kuo anksčiau ir tam, kad galėčiau tinkamai pasiruošti dienai ir pradėti ją kaip tikra moteris.

Man labai svarbi fizinė veiklą. Dabar, kai nereikia tiek skraidyti, galiu sau leisti susidėlioti tinkamą sporto rutiną ir sportuoti rytais, kaip ir rekomenduoja daugelis trenerių. Man toks režimas ir yra pats tinkamiausias. Rytais atlikus pratimus ir kol pusryčiai dar nėra suvalgyti, oda įgauna daugiau stangrumo, o ir pati jaučiuosi geriau, gyvybingesnė“, – žurnalui „Elle“ pasakojo žinoma moteris.

Šou pasaulio atstovė taip pat pati nevengia pasigaminti ir priemonių kūnui prižiūrėti. Ji ypač mėgsta medaus kaukes veidui ir kaklo sričiai bei šveitiklius iš druskos ir alyvuogių aliejaus. Tiesa, dar būdama jauna ji manė, jog grožį gali sukurti tik gausus makiažo sluoksnis, tačiau šiandien sakosi kardinaliai pakeitusi nuomonę.

„Labai klydau kai prieš daugelį metų sakydavau, kad svarbiausia gera išvaizda, kurią sukuria makiažas. Anksčiau mėgau ir išryškinti skruostikaulius. Tačiau dabar, kai turiu daugiau patirties ir išminties, suprantu, kad svarbu ne makiažas, o sveika išvaizda ir odos sveikata. Investuoju savo laiką ir pinigus į odos sveikatą, o ne kosmetiką“.
Ji taip pat pripažįsta, jog kartais norėtų ir nesilaikyti režimo bei pasimėgauti ne tokiu sveiku maistu ar praleisti treniruotes, tačiau žinodama sritį, kurioje dirba, neleidžia sau nukrypti nuo tikslų. Negailestingame mados pasaulyje išvaizda yra svarbi, todėl aukotis dėl to tenka kiekvienam modeliui.
„Manau, kad tai labai natūralu ir kiekvienas žmogus kartais nori nukrypti nuo savo tikslų, bet aš jau daug metų esu grožio pasaulyje, todėl susilaikau ir sukčiauju tik labai retais atvejais. Disciplinos modeliai išmoksta labai anksti, todėl ir laikytis režimo tampa lengviau".
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)