O kur dar begalė į asmeninę įžymybės monografiją įtrauktų su meniniu polėkiu kurtų asmenukių, kuriose tamsiaakė gražuolė įsiamžinusi įspūdingus apvalumus vos dengiančiais apdarais?

Vis dėlto ant žurnalo „Allure“ spalio mėnesio numerio viršelio išvystame neįtikėtinai priartintą realybės šou žvaigždės veidą, tarsi įspėjantį, kad leidinyje rasime ir su ja darytą interviu, per kurį buvo užduota įvairiausių klausimų apie santykius su vyru, kol kas sėkmingai klestinčios grožio imperijos ateitį ir kitus dalykus. Beje, kalbėdamasi su žurnalistu, K. Kardashian tuo pačiu metu mėgavosi prabangiu pėdų masažu, rašoma svetainėje people.com.

Nors kartą K. Kardashian yra pasakojusi, kaip gavo patarimą nesifotografuoti apsinuoginusi, pikantiškos ir pakankamai atviros jos nuotraukos puikuojasi ant įvairiausių vyriškai auditorijai skirtų leidinių, tokių kaip „Playboy“, „Paper“, GQ ir W, viršelių.

K. Kardashian užsimena kartkartėmis galvojanti sulėtinti apsukas – liautis šitiek afišuoti savo kūną, tačiau nepraėjus nė akimirkai apima suvokimas, kad po kokių dešimties metų to daryti tiesiog nebegalės, todėl savo braižo bent kol kas keisti nesistengia.

Kita vertus, kalbėti apie kokį nors amžiaus cenzą jai taip pat sudėtinga: gražuolė mano, kad užsiimti tuo, kuo dabar, gali pavykti ir labai ilgai.

Kim Kardashian

„Tikrai nesivadovauju visuomenei priimtina idealo samprata. Tiesiog manau, kad moterys turi turėti lygias galimybes – visose srityse. Galima kalbėti ir apie atlygį už darbą, ir apie suteikiamas teises... Jos negali skirtis nuo vyrų. Esu įsitikinusi, kad su savo kūnais moterys turi teisę elgtis taip, kaip pačios nusprendžia. Manau, kad atimti iš jų kokias nors teises yra tiesiog neleistina. Taip darydami tiesiog žengiame atgal, kad ir kaip toli būtume nuėję“, – sakė K. Kardashian leidinį „Allure“ papildančiame vaizdo įraše.

Tiems, kurie mano, kad K. Kardashian ir jos šeimos gyvenimas neatsiejamas nuo begalinės prabangos, grožio ikona atsako, kad nors jos kasdienybė ir skiriasi nuo daugelio, vis dėlto tiek ji pati, tiek jos vyras Kanye Westas stengiasi neatitrūkti nuo realybės ir nesipuikuoti išskirtinėmis privilegijomis. K. Kardashian mano neturinti jokių ypatingų įnorių ir, pavyzdžiui, prisipažįsta, kad dovanos jos taip nebežavi kaip anksčiau.

Kim Kardashian

Net savo vestuvių metinių pora stengėsi nesureikšminti ir nerengė ta proga jokių grandiozinių iškilmių.

„Nedarėme absoliučiai nieko. Porą dienų praleidome Santa Barbaroje. Kone visą laiką miegojome. Beje, buvome nuėję į užkandinę IHOP. Štai ir viskas“, – pasakoja K. Kardashian. Galima tik spėti, kad sočių pusryčių blyninėje ir ypač ramaus savaitgalio idėja pasirodytų viliojanti bet kuriems mažamečius vaikus auginantiems tėvams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)