Geriausios aktorės statulėlę už vaidmenį „Big Little Liars“ seriale atsiėmusi N. Kidman tarė kalbą, kuri sukėlė šurmulį.

Savo apdovanojimą Nicole paskyrė vyrui Keithui Urbanui bei dukroms Sunday Rose ir Faith Margaret. Nors aktorė turi net keturis vaikus. Ne tik dvi dukreles, bet ir 22-ejų Connorą bei 24-erių Isabellą.

„Taip pat esu mama ir žmona. Turiu dvi mažytes dukras, Sunny ir Faith, savo brangiausiąjį Keithą“, – šeimos narius vardijo Nicole.

Nicole Kidman

N. Kidman dėkojo šeimai už palaikymą ir savo apdovanojimą skyrė dukroms bei vyrui. „Noriu, kad tai (statulėlę) jos pasidėtų ant lentynos ir žiūrėdamos atsimintų, kad kas kartą, kai mama negalėjo jų apkamšyti prieš miegą, stengėsi dėl šito“, – kalbėjo Nicole.

Netrukus po N. Kidman kalbos, Twitter tinke užvirė diskusija: ar Nicole pamiršo, kiek turi vaikų?

Nicole Kidman, o kaip kiti du tavo vaikai? Neturiu žodžių“, – sakė vienas, pastebėjęs, jog Nicole, sakydama kalbą, pamiršo paminėti įsivaikintus vaikus.

N. Kidman du vaikus įsivaikino su Tomu Cruise'u. Pora šeimą sukūrė 1990 metais, tačiau po vienuolikos metų pasuko skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)