Žinoma, jie nesitiki, kad kokiame nors Rusijos užkampyje iškabinta reklama su Angelina Jolie ir Bradu Pittu, reklamuojančiais vietinę siuvimo atelje ar Britney Spears, apklijuota kebabais, kažkam sukels įtarimų ir baigsis teismuose.

Dažniausiai tokie atvejai taip ir nepasiekia reklaminių veidų savininkų.

Tiesa, būna, kad apie neteisėtą reklamą sužino pati žvaigždė. Taip nutiko su serialo „Daktariūkščiai“ žvaigžde Zachu Braffu. Rusijoje jo atvaizdas buvo panaudotas reklamoje, kurioje siūloma išspręsti visas vyrų potencijos bėdas.

Aktorius pats paviešino reklaminės iškabos nuotrauką „Instagram“ ir „Twitter“ paskyrose, o jo komentaras buvo trumpas, bet iškalbingas - jis pridėjo tik vieną emodžį, vadinamą „facepalm“.

Komentaruose gerbėjai juokėsi, jog nori užsirašyti pas jį į kliniką, o kiti guodė, jog Z. Braffas – ne vienintelis, kurio veidą savo reklamose panaudojo išradingieji rusai ir pasidalino dar keliais pavyzdžiais.

Jų kūrybingumo vaisiai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją