Dažniausiai I. Trump pareiškimai pasižymi tikslumu, santūrumu ir supratingumu, tačiau šis atvejis kitoks: ji pabėrė nemažai aršios kritikos savo oponentams, išreiškusiems įsitikinimą, kad jos darbai nepasižymi efektyvumu, prisidedant prie D. Trumpo priimamų politinių sprendimų, rašo toofab.com.

„Kai kurių asmenų lūkesčiai dėl manęs nerealistiški, - „Financial Times“ teigė I. Trump. – Teigiama, kad mano buvimas toks svarus, kad mano tėvas dėl to gali atsisakyti esminių savo vertybių ir pažadų, kuriuos davė amerikiečiams, balsavusiems už jį ir jį išrinkusiems. Taip nenutiks.“

Dar ji pareiškė nekalbanti viešai apie tas savo tėvo idėjas ir priimamus sprendimus, su kuriais ji nesutinka. I. Trump teigė, kad toks elgesys susijęs su jos nenoru viešai dalintis nuomonių skirtumais, nes tai reikštų, kad ji nėra komandos dalis.

„Tai nereiškia, kad visi Baltuosiuose rūmuose turi identiškus požiūrius – ne, taip nėra. Manau, kad tai yra sveika ir naudinga, bet tai nereiškia, kad viešai vienas kitam ir šiai administracijai kenksime.“ – patikino ji.

Dar I. Trump pridūrė žinanti, kad šis postas jai atiteko vien todėl, kad prezidentu buvo išrinktas jos tėvas, kuris, jos manymu, gauna naudos iš turimos galimybės išklausyti tiek žmones, kurie su juo sutinka, tiek ir tuos, kurie nesutinka bet kuriuo probleminiu klausimu ir tik tada padaryti savo paties sprendimą.

Vis tik tenka pripažinti, kad šios I. Trump išsakytos mintys tik dar labiau įsiutino ją kritikuojančiuosius, socialiniame tinkle „Twitter“ reiškusius pasipiktinimą ir kėlusius klausimą dėl tiesioginio jos darbo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)