Kai mergaitė sužinojo, kad Anglijos karalienei priklauso visos šalyje esančios gulbės, ji iš karto parašė monarchei asmeninį laišką, kuriamą paprašė vienos gulbės.

„Vieną dieną ji paprašė, ar negalėtų turėti augintinės gulbės, – pasakojo Lindsay šeimos draugas Nickas Robbinsas. – Paklausiau jos, kur ji ją laikytų, ir ši atsakė „vonioje“. Jai pasakiau, kad visos gulbės priklauso Anglijos karalienei. Todėl ji nusprendė karalienei parašyti.“
Ir karališkieji rūmai mergaitė atsiuntė atsakymą.

„Tai buvo tikrai miela, – pasakojo mergaitės močiutė Carol Bax. – Ji vis kartojo, kad gavo laišką iš karalienės. Tiesiog nuostabu, kad jie skyrė laiko ir nepasivargino atrašyti penkiametei mergaitei. Ji tiesiog buvo apimta ekstazės. Šiai mažai mergaitei tai labai daug reiškė, ir ji tai prisimins visą gyvenimą.“

Karališkame laiške mergaitei rašoma: „Karalienė paprašė manęs atsakyti į jūsų laišką, .. kurį skaitydama Jos Didenybė ypatingą dėmesį skyrė tai vietai, kur rašote, kad norėtumėte laikyti namie gulbę. Turėčiau pažymėti, kad gyvuoja klaidinga nuomonė, kad karalienei priklauso visos gulbės Jungtinėse Karalystėje. Tačiau iš tiesų Jos Didenybei priklauso tik gulbės nebylės ir tik tos, kurios gyvena tam tikrose Temzės upės vietose“.

Kartu su laišku karališkieji rūmai pridėjo ir lankstinuką apie karališkąsias gulbes, kuris, kaip tikimasi, leis mergaitei ir toliau domėtis gulbėmis. O kol kas, kaip sakė Lindsey mama Jennifer, mergaitei teks pasitenkinti reguliariais vizitais prie vietos tvenkinio, kur ji mėgsta lesinti paukščius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)