Kadangi tikrasis Meghan vardas yra Rachel, jau pradėta spėlioti, kaip skambės jos oficialus titulas, rašo hellomagazine.com.

Nors Meghan galėtų naudoti savo pirmąjį vardą ir vadintis Jos karališkąja didenybe, Velso princese Rachel, karališkojoje šeimoje egzistuoja sena tradicija titulams naudoti savo antruosius vardus ar sutrumpintas jų versijas.

Taip elgiasi ir pats princas Harry, kurio oficialus titulas yra Velso princas Henry. Tarp kitų monarchų, kurie pasikeitė savo vardus, yra karalienė Viktorija, kuri buvo pakrikštyta kaip Aleksandra Viktorija, karalius Jurgis VI, kurio pilnas vardas skamba kaip Albertas Frederikas Artūras Jurgis, ir karalius Eduardas VII, kuris prieš paveldėdamas sostą buvo žinomas kaip princas Albertas.

Per interviu „Vanity Fair“ kalbėdama apie savo santykius su Harry, Meghan sakė: „Mes esame du žmonės, kurie yra tikrai laimingi ir įsimylėję. Mes labai tyliai susitikinėjome šešis mėnesius, kol tai virto naujiena. Visu tuo metu aš dirbau ir vienintelis dalykas, kuris pasikeitė, buvo žmonių požiūris. Manyje niekas nepasikeitė. Esu vis dar toks pats žmogus, koks ir buvau. Niekada nebandžiau apibrėžti savęs per savo santykius“.

„Mes esame pora, mes įsimylėję. Esu tikra, kad ateis laikas, kai mes turėsime žengti priekin ir prisistatyti bei papasakoti savo istorijas, bet tikiuosi, kad žmonės supras, jog tai mūsų metas“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)