S. Gomez apie tai pranešė savo „Instagram“ paskyroje, kurioje pasidalijo keliomis nuotraukomis iš operacinės bei parodė, kaip atrodo operacijos randas.

Paaiškėjo, kad inksto donorė – geriausia S. Gomez draugė. Paviešintame pranešime atlikėja paaiškino, kodėl kurį laiką buvo „dingusi“ ir pažadėjo netrukus daugiau papasakoti apie įvykius.

„Puikiai žinau, kad nemažai mano gerbėjų pastebėjo, jog dalį vasaros praleidau lovoje ir domisi, kodėl nepristatinėju naujos muzikos, kuria taip didžiuojuosi. Sužinojau, kad man reikalingas inksto donoras. Viskas dėl vilkligės, šiuo metu jau sveikstu. Teko priimti svarbų sprendimą.

Labai laukiu, kada galėsiu su jumis pasidalinti savo išgyvenimais, tie keli mėnesiai buvo labai sunkūs, kiekvieną akimirką norėjau būti kartu su jumis. Kol kas noriu viešai padėkoti savo šeimai ir nuostabiai gydytojų komandai už viską, ką jie dėl manęs padarė, už priežiūrą tiek prieš, tiek po operacijos. Galiausiai nėra žodžių, kuriais galėčiau atsidėkoti savo nuostabiai draugei Franciai Raisai.

Ji man įteikė didžiausią įmanomą dovaną – ji man atidavė savo inkstą. Jaučiuosi palaiminta. Labai tave myliu, mieloji. Vilkligė vis dar nesuvaldyta, bet progresas yra“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)