Pora pastebėta po jos filmo peržiūros Toronte. Jiedu pavakarieniavo restorane ir vienas kito kompanija mėgavosi iki paryčių.

Šaltinių teigimu, tai atrodė kaip tikras pasimatymas, o iš restorano pora išėjo apie 2:30 val. ryto, susikibę rankomis.

Neseniai reperis savo paskyroje įdėjo Brios nuotrauką ir pagyrė jos filmą – „The Florida Project“ yra geriausias filmas, kurį pamatysite šiemet“.

The Florida Project is the best movie you will see this year 😍💙🏝

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on Sep 11, 2017 at 10:58pm PDT

Filmas pasakoja apie Orlando priemiesčių motelių gyventojus, o 24-erių B. Vinaitė vaidina mažos mergaitės mamą, bandančią išgyventi šiame sudėtingame pasaulyje. Juostoje drauge pasirodo ir Holivudo žvaigždė Willemas Dafoe.

Filmo kūrėjai lietuvę atrado „Instagram“ tinkle, kur ji vertėsi rūbų linijos, pažymėtos marihuanos simboliais, prekyba. Filmo autorius parašė jai žinutę ir Bria gavo vaidmenį neturėdama jokios aktorės patirties.

Not your Baelien

A post shared by Bria Vinaite (@chronicflowers) on Jan 22, 2017 at 8:55am PST

Filmas debiutavo Kanų kino festivalyje, kur sulaukė net 10 minučių trunkančių ovacijų ir yra laikomas rimtu pretendentu į pagrindinius kino apdovanojimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)