Ketverių princas George'as į „Thomas‘s Battersea“ mokyklą pradėjo eiti vos prieš savaitę.

Trečiadienio popietę buvo bandyta į ją įsilaužti. Policijos duomenimis, iškvietimas dėl kilusio pavojaus buvo užfiksuotas šiek tiek po antros valandos popiet.

Pareigūnų teigimu, į mokyklą bandžiusi įsiveržti moteris sulaikyta. Įvykio metu princas George'as buvo pamokose.

Bus sprendžiama, kaip padidinti mokyklos, kurioje nuo šiol mokosi karališkosios šeimos atžala, saugumą.

„MailOnline“ susisiekė su karališkųjų rūmų atstovais, tačiau šie atsisakė plačiau komentuoti įvykį.

DELFI primena, jog pirmą dieną mokykloje mažasis princas George'as buvo priverstas sutikti be mamos.

Šiuo metu trečiojo vaikelio besilaukianti Kate kenčia stiprius rytinius pykinimus, tad, dėl sveikatos problemų, negalėjo lydėti savo sūnaus.

Ketverių berniuką į mokyklą atvežė jo tėtis princas Williamas.

Pirmąją dieną į mokyklą „Thomas‘s Battersea“ tėčio atvežtas princas George‘as neatrodė labai patenkintas. Mažajam karališkosios šeimos atstovui ranką paspaudė pradinės mokyklos vadovė Helen Haslem, bet jis tuo metu akis buvo nuleidęs į žemę ir per daug nenutolo nuo tėčio.

Metai naujojoje princo George‘o mokykloje kainuoja 17 604 svarų (19 260 eurų), o mokestis trečiaisiais metais padidėja. Jei berniukas šioje mokykloje liks iki pat pabaigos, kai pasieks 8 klasę ir sulauks 13 m., metinė mokslų kaina išaugs iki 172 116 svarų (188 311 eurų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)