Ant raudono kilimo visa šeima pasirodė po netrumpos pertraukos. Paskutinįkart visa šeima dalyvavo „Kung Fu Panda" premjeroje prieš pusantrų metų.

Nuotraukose (iš kairės į dešinę) pozavo 13 metų Paxas, 11 metų Shiloh, 9 metų Knoxas Leonas, pati A. Jolie, 12 metų Zahara ir 9 metų Vivienne. Nuotraukoje stinga tik vieno iš A. Jolie vaikų – šešiolikmečio Madoxo. Jis su visa šeima bendrai nuotraukai pozavo rugsėjo 2 dieną Teljuraido filmų festivalyje.

Prieš kelias savaites suėjo metai nuo tos dienos, kai viešai buvo paskelbta apie A. Jolie ir Brado Pitto skyrybas (poros santykiai truko dešimt metų, dvejus iš jų jie buvo vedę). Neseniai „Vanity Fair" publikuotame interviu aktorė sutiko papasakoti, kaip jai sekasi būti vieniša mama.

„Sunku. Būti vieniša mama man nepatinka. Tai tikrai nėra tai, ko norėčiau. Nieko gero ir gražaus. Sunku, labai sunku. Kartais atrodo, kad viskas pavyksta, susitvarkau, tačiau iš tikrųjų tiesiog bandau nepalūžti. Emociškai šie metai buvo labai sunkūs, turėjau sveikatos bėdų. Taigi turiu labai rūpintis savo sveikata", – kalbėjo aktorė.

„Galbūt dėl to, kad vaikai auga kaip ant mielių, pradedu geriau suvokti, ką konkrečiai jaučiu aš pati. Galbūt jų paauglystė ir man įkvėps naujų jėgų. Tikiuosi, kad viskas susitvarkys. Gal jau ir laikas", – samprotauja kino žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)