48 metų J. Lopez sako, kad visad nepriekaištingai atrodanti oda ir figūra – kelių gana paprastų, tačiau veiksmingų, triukų rezultatas.

Taigi, kokia pagrindinė J. Lopez grožio paslaptis? Tokio atsakymo tikrai nesitikėjome – „tiesiog stenkitės būti geru žmogumi“.

„Man visada kartodavo, kad kai tau 25 ar 30 metų, džiaugiesi veidu, kokį tau davė Gamta. Vėliau tenka tenkintis išvaizda, kokios esi verta. Taigi, kai gerai pagalvoji, geriau būti geru žmogumi“, – teigia J. Lopez.

„Kai buvau jaunesnė, niekada nepiktnaudžiavau saulės voniomis. Negėriau, nerūkiau, bet svarbiausia ne tai. Manau, kad svarbiausia, kaip jautiesi viduje, nes tai atsispindi ir veide“, – tvirtina J. Lopez.

„Negeriu, nerūkau ir vengiu kofeino. Bėgant metams, visa tai neabejotinai kenkia odai“, – sako J. Lo.

Kalbėdama apie maistą, dainininkė ir aktorė taip pat turi, ką pasakyti: „Pati valgau ir kitiems rekomenduoju – žalios spalvos daržoves. Briuselio kopūstai, brokoliai, salotos ir taip toliau“.

Be to, J. Lopez bent 20 minučių per dieną skiria meditacijai ir stengiasi miegoti bent 10 valandų. Deja, auginant septynerių metų dvynius Maxą ir Emme, panašu, tai sunkiai įmanoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)