Buvusį serialo „Gelbėtojai“ aktorių J. Jacksoną dar 2015 m. balandį sulaikė įtariamą Los Andžele peiliu subadžiusį žmogų.

J. Jacksonas pabėgo iš įvykio vietos, bet auka vėliau atpažino jį seriale, kuriame jis vaidino gelbėtojo Mičo Bakenono (aktorius Davidas Hasselhoffas) sūnų Hobį. 2017 m. balandį J. Jacksonas prisipažino kaltas, sutiko 161 dieną praleisti kalėjime, o paskui lankyti pykčio valdymo pamokas, informavo tmz.com.

Aktorius anksčiau turėjo priklausomybę nuo narkotikų. 2005 m. jo namuose rado visą metamfetamino laboratoriją.

J. Jacksonas pasirodė realybės šou „Garsenybių reabilitacijos klinika su daktaru Drew“ (Celebrity Rehab with Dr. Drew), nes turėjo priklausomybę augimo hormonams. Jis dalyvavo ir šou „Celebrity Big Brother“ Jungtinėje Karalystėje, tik buvo pašalintas, nes parodė kolegos spenelį.

Nuo septynerių metų kine vaidinusiam vyrui šiuo metu – 36-eri. Per daugybę metų jo išvaizda taip kito, jog sunku suvokti, kad visose nuotraukose – tas pats J. Jacksonas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)