T. Hilfigeriui savo apartamentų nepavyksta parduoti net ketverius metus, tad kaina dabar kur kas patrauklesnė – ne 80, o 50 milijonų JAV dolerių (beveik 42 milijonai eurų).

Tai jau ne pirmas kartas, kai T. Hilfigeris mažina savo turto kainą.

Pats Tommy 520 kvadratinių metrų ploto apartamentus įsigijo dar 2008 už 25,5 mln. JAV dolerių ir, kaip skelbiama, investavo dar 20 tūkst. JAV dolerių jų atnaujinimui.

Per kelis aukštus išsidėsčiusiuose apartamentuose – keturi miegamieji, valgomasis, baras, pusryčių kambarys, biblioteka, svetainė, darbo kambarys, keturi vonios kambariai ir puikus vaizdas į Centrinį parką bei pagrindinę Manhatano gatvę.

Pirmame apartamentų aukšte dominuoja achromatinės spalvos: juodai lakuotos sienos ir prie jų priderinti balti baldai. Taip pat netrūksta ir kontrastingų detalių.

„Plaza“ viešbutyje įrengtą mansardą T. Hilfigeris stengėsi paversti kuo jaukesniais namais, nors jo šeimai dar priklauso namai Majamyje bei privati sala Karibuose.

Tommy Hilfigerio apartamentai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)