Tačiau net ir visko girdėjusius jos gerbėjus pribloškė prisipažinimas, kad kartą ji šlapinosi „Playboy“ įkūrėjo Hugho Hefnerio viloje vien tik tam, jog „pažymėtų savo teritoriją“.

TV laidoje Katie taip pat prisipažino, jog atsisakė turėti intymių santykių su H. Hefneriu.

„Kai buvau jaunesnė, gyvenau su Hughu Hefneriu jo „Palyboy“ viloje maždaug šešias savaites, bet jei nori tapti jo mergina, turi „atlikti darbą“, o aš nenorėjau „atlikti darbo“. Jis išties mielas vaikinas, tiesiog nenorėjau to daryti“, – kalbėjo 39-erių K. Price.

Dabar jau penkių vaikų mama paatviravo ir apie tai, ką kartą nuveikė viename iš žymiojo H. Hefnerio baiseno tunelių. „Kai nuėjau į tuos „tunelius“, pažymėjau savo teritoriją – nusišlapinau“, – neslėpė Katie.

K. Price atviroms išpažintims apie gyvenimą ryžosi po to, kai jos gyvenimą net kelis kartus supurtė artimieji. Pirmiausia ji sužinojo, kad jos vyras ją išdavė su keliomis jos draugėmis. Negana to, paaiškėjo, jog jis palaikė intymius santykius su jų vaikų aukle.

Kiek vėliau ji sužinojo, jog jos 64-erių mamai diagnozuota sunki liga.

„Buvau šoke. Nežinojau, ką darau, kaip jaučiuosi ir ką sakau. Tai nebuvo normalu. Išgyventi tiek daug per tokį trumpą laiką, – apie sukrėtimus kalbėjo K. Price. – Sunku su tuo susidoroti. Net nežinau, kaip man tai pavyksta. Bet nenoriu tapti auka. Esu kovotoja. Man svarbu, koks bus rytojus.“

Po šių sukrėtimų K. Price pati ieškojo pagalbos medikų rankose.

„Pasakiau savo gydytojui, kad man sunku, – pasakojo Katie. – Man buvo gėda, tačiau privalėjau tai padaryti. Man reikėjo pagalbos, kuri padėtų susidoroti su tuo, ką tada jaučiau. Išgyvenau tiek daug, bet vis dar galvoju: „kiek dar galiu pakelti? Juk esu tik moteris!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)