Kaip pranešama, R. Bransonas su namų personalu buvo pasislėpę nuo uragano rūsyje, niekas nenukentėjo.

I haven't had a sleepover quite like this since I was a kid. Wonderful team here on Necker all well https://t.co/tF84SPx7aB #Irma pic.twitter.com/DnnfUaeXhd
Richard Branson (@richardbranson) September 6, 2017

R. Bransono saloje buvo užveista nemažai retų egzotinių gyvūnų, deja, ne visi išgyveno. Kaip rašo tmz.com, 250 flamingų, 60 lemūrų, papūgos ir tukanai išliko.

Necker & whole area completely devastated. Thoughts with everyone affected by Hurricane #Irma. Thanks for support https://t.co/0ji8qCZR6K pic.twitter.com/47BDKyrjvK
— Richard Branson (@richardbranson) September 7, 2017

Šaltinių Nekerio saloje teigimu, R. Bransonas pavertė vyno rūsį laikina veterinarijos ligonine ir prieglobsčiu sužeistiems, išgąsdintiems gyvūnams.

Sekmadienį R. Bransonas pasidalino keliomis nuotraukomis ir filmuota medžiaga – visa tai patvirtina, kokia didžiulė žala padaryta jo namams.

R. Bransonas šiuo metu telkia pagalbą Puerto Rike.

Nuotraukų albume - saloje anksčiau viešėjusių lietuvių vaizdai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)