Niujorko mados savaitei skirtame vakare kalbinamas šou pasaulio atstovas sakė, kad kalbėti apie ikonas yra beprasmiška, mat jos paprasčiausiai neegzistuoja, rašoma toofab.com. Ir nors duodamos interviu žvaigždės paprastai stengiasi mandagiai atsakyti į jiems užduodamus klausimus bei išsisukti iš nepatogių situacijų, pataikauti televizijos žurnalistei jis nė neketino.

„Tai visiškai neturi prasmės. Aš norėjau rasti šią prasmę, kuri man tiktų ir daug ką paaiškintų ir štai aš čia esu. Turite tai pripažinti, kad tai yra beprasmiška“, – pasakojo aktorius.

Žurnalistė stengėsi nepasimesti ir toliau klausė: „Na, sakoma, kad renginyje švenčiame ikonas, kurios yra mūsų viduje. Tikite ikonomis?“

„Švęsti ikonas, žmogau, tai visiška nesąmonė. Tai lyg, ikonos. Ar aš tikiu ikonomis? Aš tikiu asmenybėmis. Aš netikiu, kad tu egzistuoji, bet ore sklando nuostabus kvepalų aromatas“, – tęsė žvaigždė.

Vėliau žurnalistė stengėsi nepasiduoti ir aiškino, jog tam tikros ikonos gali keisti pasaulį, įkvėpti kitus. Tačiau toks jos pastebėjimas sulaukė dar drastiškesnės žinomo vyro reakcijos.

„Aš netikiu ikonomis. Netikiu asmenybėmis. Tiesiog tikiu, kad yra dalis, kuri slepiasi už asmenybės, viso šito viršelio, atradimų ir šios S raidės, kuri yra ant jūsų krūtinės ir atkerta kulkas. Manau, kad visa tai yra giliau. Tikiu, kad egzistuoja energijos laukas, kuris šoka pats sau. Ir, galiausiai, man nerūpi“.

Panikos dėl nevykusio interviu ištikta televizijos žurnalistė nebežinojo, kaip reaguoti į aktoriaus pastabas.

Tačiau jis tęsė: „Ne, aš neišsipuošiau. Čia nėra manęs. Tiesiog dalykai nutinka. Dar vienas dalykas. Tai ne mūsų pasaulis. Tai svarbiausia. Mes nesame svarbūs ir tai yra gera žinia“, – sakė jis nueidamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)