„Visa šeima be galo džiaugiasi. Kim jau kelis mėnesius ieškojo surogatinės motinos ir neseniai rado idealią kandidatę, – žurnalui sakė vienas šaltinis. – Jie nori, kad viskas būtų tobula, ir kad vaikelis būtų sveikas. Jie nenori jokių komplikacijų, todėl Kim rūpinasi tinkama surogatinės motinos mityba, kad visi žinotų, ką vaikas valgė prieš gimdamas.“

Sarah Jessica Parker ir Matthew Broderickas

Dvynes Marion Lorettą Elwell, kurią tėvai vadina tiesiog Loretta, ir Tabithą Hodge 2009 metų birželį pagimdė surogatinė motina.

„Turėjau be galo daug galimybių nuveikti tai, ką norėjau nuveikti, pavyzdžiui, miegoti“, – žurnalui „Vogue“ 2011 metais sakė aktorė, kalbėdama apie vėlyvą motinystę.
Sarah Jessica Parker

Jimmy Fallonas

„Mes mėginome ir anksčiau, tačiau pasakydavome žmonėms, ir embrionas neprigydavo. Tai buvo labai sunku ir liūdna“, – po pirmos dukters gimimo sakė komikas, dabar auginantis trejų su puse Winnie Rose ir dvejų su puse Frances Cole. Abi mergaites pagimdė surogatinė motina.

„Šį kartą mes nusprendėme niekam nesakyti. Tiesiog taip bus smagiau ir privačiau, o vėliau mes visiems ją pristatysime“, – tuomet sakė J. Fallonas, vedęs prodiuserę Nancy Juvonen.
Jimmy Fallonas

Mattas Bomeris

Mattas Bomeris su viešųjų ryšių specialistu Simonu Hallsu augina tris sūnus.

„Tiesiog tikiuosi tapti kažkuo, kas padės formuoti šias tris sielas, kad jos pakeistų pasaulį“, – sakė aktorius, auginantis aštuonerių su puse dvynius Henry ir Walkerį ir dvylikos Kitą.
Mattas Bomeris

Michaelas Jacksonas

Velionio popkaraliaus Michaelo Jacksono jauniausią sūnų Prince‘ą Michaelą II, geriau žinomą Blanketo vardu, 2002 metų vasarį pagimdė surogatinė motina, kurios tapatybė neatskleidžiama.

„Vaikai gyvena taip, tarsi Michaelas nuolat juos stebėtų iš viršaus“, – žurnalui „People“ sakė vienas šeimos draugas, kalbėdamas apie penkiolikmetį Blanketą, kuris 2015 metais pasikeitė vardą į Bigi, bei jos devyniolikmetę seserį Paris bei dvidešimtmetį brolį Michaelą Josephą jaunesnįjį, kurį vadina Prince‘u.

Michaelas Jacksonas su vaikais

Tyra Banks

Buvęs supermodelis praėjusių metų sausį susilaukė sūnaus Yorko, kurį išnešiojo surogatinė motina. Išskirtiniame interviu žurnalui „People“ Tyra atskleidė, kad „kelionė iki dabar nebuvo lengvas procesas“.

„Žiūrėdamas į gražias savo sūnaus akis mąstau apie visus žmones, kurie turi vaisingumo problemų, ir už juos kasdien meldžiuosi“, – sakė ji.

Eltonas Johnas

„Mes nusprendėme pasinaudoti surogatinės motinos paslaugomis, nes labai norėjome savo vaikų. Ir viskas įvyko labai greitai“, – spalį duodamas interviu atskleidė dainininkas, su vyru Davidu Furnishu iš pradžių bandęs įsivaikinti.

Dabar pora augina šešerių Zachary Jaksoną Levoną ir ketverių Elijah Josephą Danielį. Abu juos pagimdė ta pati surogatinė motina.
Eltonas Johnas

Ricky Martinas

Dainininkas augina aštuonerių su puse metų amžiaus dvynius Matteo ir Valetino, kuriuos 2008 metų rugpjūtį pagimdė surogatinė motina.

„Svarsčiau ir apie įsivaikinimą, tačiau tai sudėtingas ir ilgas procesas“, – gruodį žurnalui „People“ sakė dainininkas.

„Pakaitinė motinystė buvo intriguojantis ir labai greitas variantas. Pamaniau, kad pabandysiu. Norėjau vieno vaiko, o gavau du“, – pridūrė jis.
Ricky Martinas ir Jwanas Yosefas su vaikais

George‘as Lucasas

„Žvaigždžių karų“ režisierius su žmona Mellody Hobson 2013 metų rugpjūtį susilaukė dukters Everest, kurią išnešiojo pakaitinė motina.

G. Lucasas taip pat yra įsivaikinęs tris dabar jau suaugusius vaikus: 35 metų Amandą, 29 metų Katie ir 24 metų Jettą.
George''as Lucasas ir Mellody Hobson

Nicole Kidman ir Keithas Urbanas

Kantri muzikantas Keithas Urbanas ir „Oskaru“ apdovanota jo aktorė žmona Nicole Kidman augina dvi dukteris – pusdevintų metų Sunday Rose, kurią pagimdė pati aktorė, bei šešerių Faith Margaret, kurią pagimdė surogatinė motina.

„Norėčiau turėti dar du ar tris vaikus, – sausį sakė N. Kidman, su buvusiu vyri Tomu Cruise‘u įsivaikinusi Isabellą, kuriai dabar yra 24 metai, ir 22 Connorą. – Be galo myliu vaikus. Man patinka juo auginti. Jie verčia mane gerai jaustis, mėgstu būti šalia jų, man patinka geri ir blogi laikotarpiai, man patinka, kaip jie auga, kaip kalba ir mokosi.“
Nicole Kidman ir Keith Urban

Tomas Fordas

„Jeigu aš turėsiu vaiką, jūs apie tai nesužinosite. Galbūt pamatysite jį tik tuomet, kai jam jau bus 18 metų. Slėpsiu jį nuo žiniasklaidos dėmesio“, – 2011 metais leidiniui „Time Out Hong Kong“ sakė mados dizaineris T. Fordas.
Richardas Buckley ir Tomas Fordas

Robertas De Niro

Holivudo veteranas yra šešių vaikų tėvas. Ir pusę jų – pusšeštų metų dukterį Helen Grace ir 21 metų dvynius Julianą ir Aaaroną – pagimdė surogatinės motinos.
Robertas De Niro
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)