Nepaisant to, kad moteris laukiasi ketvirtos atžalos, sportininkas jai buvo neištikimas, o vėliau jį neblaivų, vairuojantį meilužės automobilį, sustabdė policija.

Vėliau žiniasklaidoje pasirodė keista W. Rooney sąlyga žmonai. Jis jai pažadėjo atsisakyti alkoholio, jei ši mažiau laiko praleis atostogaudama. Mat šiemet ji atostogavo jau 10 kartų.

W. Rooney į kitos moters, 29-erių vienišos mamos Lauros Simpson, viliones pateko taip pat tuo metu, kai jo žmona su vaikais atostogavo Ispanijoje.

Visgi, panašu, kad C. Rooney atleisti vyrui neplanuoja: moteris pastebėta jau nusiėmusi vestuvinį žiedą, tarsi taip tyliai išreikšdama savo poziciją susitaikymo klausimu.

W. Ronney su C. Rooney susituokė prieš devynerius metus, tačiau tai ne pirmas kartas, kai sportininkas yra pagaunamas neištikimas. Anksčiau futbolininkas buvo neištikimas su prostitute.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)