Dar visai neseniai pora kartu lankėsi St. Tropeze. Tačiau šįkart aktorius nedaugžodžiauja, o paparacų pastebėtas vengė demonstruoti jausmus mylimajai. 42-ejų žinomas vyras žaidė tinklinį su draugais, o pertraukėlių metu plaukiojo arba šnekučiavosi su E. Turner.
Panašu, kad paprastus marškinėlius ir šortus vilkinti žvaigždė nenorėjo patraukti aplinkinių dėmesio ir tik mėgavosi laisvalaikiu bičiulių kompanijoje, rašoma dailymail.co.uk.
Tuo tarpu siaurą juodos spalvos bikinį vilkėjusi gražuolė vaikštinėjo paplūdimiu ir šildėsi karštos Los Andželo saulės spinduliuose.
Prie paplūdimio namelio, kuriame ir apsistojo kompanija, buvo pastebėtas ir „Oskaro“ laureatas Adrien Brody bei populiarus amerikiečių aktorius bei muzikantas Lukas Haas.
Elizabeth savo karjerą pradėjo fotosesija žurnalui „Seventeen“. Vėliau modelis dirbo su „Vogue“, „Guess“ ir kosmetikos kompanija „Too Faced“. Tačiau nepaisydama sėkmingos karjeros ji ne kartą sakė besitikinti kada nors vėl sugrįžti į studijas.

happy 💕🌎🌺

Публикация от Liz Turner (@elizabethcturner) Июл 24 2017 в 11:30 PDT

Net ir žurnalistų paklausta, ką veiktų jei nedirbtų modeliu, ji sakė, jog universitete siektų daktaro laipsnio psichologijos srityje.

„Nepaisant aistros mokslams, man patinka ir modelio darbas, o taip pat ir sportuoti bei prižiūrėti kūną. Jaučiuosi seksuali sportuodama ir stiprėdama“, – pasakojo žinoma mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)