Pagaliau naujausiame leidinio „Vanity Fair“ numeryje pasirodys Meghan interviu, kuriame ji atvirai papasakojo apie santykius su princu Harry.

JAV aktorė patvirtino, kad jiedu „labai įsimylėję“ ir patvirtino, kad karališkos šeimos atstovas – jos vaikinas.

36-erių Meghan interviu metu taip pat patikino, kad ir toliau saugos savo asmeninį gyvenimą kiek tai bus įmanoma.

„Mes esame pora. Mes įsimylėję. Esu įsitikinusi, kad ateis ta akimirka, kai turėsime patirti viešumą ir prisistatyti, tačiau tikiuosi, kad žmonės supranta, jog dabar laiką norime skirti vienas kitam“, – žurnalui „Vanity Fair“ kalbėjo Meghan.

„Esame laimingi“, – tikino M. Markle pridurdama, jog labai džiaugiasi šia meilės istorija, kurią išgyvena kartu su princu Harry.

Pirmą kartą viešai netoli mylimojo Meghan pasirodė gegužės menėsį spoto varžybų, kuriose dalyvavo Harry, metu. Kiek vėliau jie kartu dalyvavo draugo Tomo Inskipo vestuvėse Jamaikoje.

Buvo gandų, esą jiedu susipažino 2016-ųjų gegužę. Iki šiol nėra aišku, kur ir kada princas sutiko Meghan, tačiau aišku viena – ankstesnės žinios tėra paneigti gandai.

Į viešumą šios poros ryšys iškilo tik praėjusių metų lapkritį.

Tuo metu užgriuvęs žiniasklaidos dėmesys nebuvo malonus. Meghan pasakojo: „Tai buvo iššūkis. Visa tai užgriuvo su didžiule banga. Kai kurios dienos buvo kur kas sunkesnės nei kitos. Nustebau, kaip viskas pasikeitė, tačiau turėjau stiprų palaikymą aplink, žinoma, turiu palaikymą ir dabar, turiu savo vaikiną“.

Ji pridūrė: „Tikiu, kad vėliau viskas bus labai paprasta. Mes tiesiog esame du labai laimingi ir įsimylėję žmonės“.

Meghan pasakojo, jog net neskaito spaudos, kurioje rašoma apie ją: „Mano artimieji žino, kokia aš esu. Visa kita – gandai“.

„Aš nepasikeičiau. Esu tas pats žmogus“, – tikino Meghan.

Tiesa, dar praėjusiais metais princas Harry žiniasklaidai pasakojo, jog jau norėtų sukurti šeimą: „Myliu vaikus. Buvo tokių akimirkų, ypač keliaujant užsienyje, kai galvodavau: „Noriu vaikų jau dabar“.“

Aktorė Meghan anksčiau yra minėjusi, jog gėdijasi tamsesnės savo odos spalvos. Jos tėtis kilęs iš Kaukazo, o mama – afroamerikietė.

Leidinys „Vanity Fair“ kalbino ir artimą Meghan draugę, tenisininkę Sereną Williams. Ji žiniasklaidai teigė: „Jos asmenybė tiesiog švyti. Aš jai (Meghan – aut. past.) sakiau, kad negalima slėpti to, kas esi. Negalima slėpti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)