Puikios išvaizdos ir nežabotos energijos personažo vaidmeniu garsėjančiam aktoriui dabar 87-eri, tad nekeista, kad jo jėgos nebe tos, kaip jaunystėje. Dabar jam tenka ramsčiuotis lazdele, o šalia nuolat lydi slaugytojas, rašo „Daily Mail“.

Kaip tik taip atrodantį S. Connery šiomis dienomis teko matyti vaikštinėjantį Niujorko gatvėmis. Kad ir ne elegantišku kostiumu, o melsvais polo marškinėliais ir „Nike“ sportinėmis kelnėmis vilkintis aktorius sugebėjo išlaikyti jam taip būdingą orią ir išdidžią laikyseną.

Akivaizdu, kad kasdienis filmų žvaigždės įvaizdis tikrai nėra išskirtinis: Manhatano rajone žingsniuojantis aktorius buvo įsispyręs į paprastus sportinio stiliaus batelius, ant galvos užsivožęs juodą skrybėlę ir užsidėjęs tamsius akinius.

Devintąją dešimtį gerokai įpusėjusį vyrą lydėjo nė per žingsnį neatsiliekantis slaugytojas.

Pirmasis filmas, kuriame S. Connery sukūrė Džeimso Bondo vaidmenį, buvo 1962 metais pasirodžiusi juosta „Daktaras Ne“ („Dr. No“).

Nuo 1962 iki 1983 metų agento personažą jis įkūnijo net septyniuose Bondiados filmuose. Paskutinis iš jų – „Niekada nesakyk niekada“ („Never Say Never Again“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)