Oficialiame atlikėjos puslapyje patalpintose nuotraukose ne kas kita, o puikiai visoms pažįstamos moterys, kurios sumanė persirengti Byonce. Vienodu stiliumi ir tokiais pat drabužiais pasipuošusios žinomos damos pozavo pakartodamos ikoniškąjį atlikėjos įvaizdį iš vaizdo klipo "Formation".

Tačiau labiausiai garsiosios dainininkės gerbėjus turbūt nustebino tai, kad nepamirštamu įvaizdžiu pasipuošė artima Byonce draugė Michelle Obama, skelbiama glamour.com.

Turbūt geresnių draugų tarp garsenybių neturi nė viena žvaigždė. Kartu su M. Obama Byeonce buvo pastebėta net ir vakarėlyje. Nenuostabu ir tai, kad būtent ji dainavo Baraco Obamos inauguracijoje.

Scenos atstovę su gimtadieniu sveikino buvusi pirmoji ledi M. Obama, vyresnėlė dukra Blue Ivy, motina Tina Knowles-Lawson, Jay-Z močiutė Hattie White, anyta Gloria Carter, įseserė Bianca Lawson, atlikėjos Kelly Rowland, Michelle Williams ir teniso žvaigždė Serena Williams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją